Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Thinkstock.com

Dette kan kurere en rekke mageproblemer

Lectinect hjalp Jon Herwig Carlsen, og en rekke andre, med mageproblemene.

Sliter du med mageproblemer som løs mage, treg mage, luft i magen, halsbrann eller sure oppstøt? Det er mange som sliter med det samme, og som ikke finner en løsning.

Lectinect Mage var redningen for den tidligere kommentatoren Jon Herwig Carlsen.

Den velkjente kommentatoren Jon Herwig Carlsen var en av dem. - I jobben min var jeg mye på reise, hverdagen var stressende, og måltidene ble gjerne uregelmessige. Jeg slet med magen i mange år.

Det var Lectinect Mage som roet Carlsens mage: - Etter hvert prøvde jeg Lectinect Mage, som jeg nå har brukt fast siden sommeren 2011. Magen min har vært mye bedre etter dette.

Du kan prøve Lectinect Mage gratis, og uten kjøpsplikt.

Lectinect Mage er et produkt som bruker lektiner fra hyllebær. Hyllebær er historisk kjent for å hjelpe på problemer som løs mage, hard mage og luft i magen, og har blitt brukt som et middel mot disse siden oldtidenes Hellas.

Lektiner er proteiner som finnes i hyllebærene, og som kan være med på å styrke immunforsvaret, i tillegg til å starte en positiv biologisk aktivitet. Lectinect AS har utviklet en prosess som gjør at lektinene forblir biologisk aktive, noe som gjør at kroppen raskt kan ta opp proteinene.

Du kan lese mer om, og bestille, Lectinect Mage ved å klikke her.