Nettavisen.no

Tjenester

Dette kan være din bedrifts største fallgruve

Hvis ikke regnskapet er på plass, vil bedriften fort slite.

Et regnskap skal gi en samlet oversikt over den økonomiske situasjonen til en bedrift. For å få oversikt over hvorvidt bedriften lykkes innen for sitt område, er det nødvendig at regnskapsinformasjonen både er god og relevant.

Når kostnader til regnskapsfører fort kan løpe opp i 100.000 kroner for en liten bedrift, er det helt nødvendig at det bør være en autorisert person som skal håndtere dette arbeidet - hvis ikke, kan nettopp regnskapet bli bedriftens største fallgruve.

Det kan imidlertid være store prisforskjeller på arbeidet regnskapsførere utfører, men det kan være enkelt å finne et godt tilbud, om du aksjonerer nå.

Gratis tilbud til din mail

Ved hjelp av anbudstjenesten Mittoppdrag.no kan du nemlig helt gratis få tilbud på ønskede tjenestene, sendt rett til din mailboks.

Slik gjør du det:

1. Klikk her for å fylle inn skjemaet

2. Velg «Registrer oppdrag»

3. Skriv en kort beskrivelse av oppdraget.

Send inn!

I løpet av kort tid vil du få tilsendt tilbud på din mail, som du kan vurdere opp imot hverandre.

Husk at pris ikke alltid er det viktigste. Sjekk hjemmesider, referanser og brukeranmeldelser før du bestemmer deg for hvilket tilbud du skal slå til på. På MittOppdrag.no kan du lese evalueringer om mange av de grafiske designerne du vil få tilbud fra.

Fornøyde brukere av MittOppdrag

Anbudstjenesten MittOppdrag.no er i dag Norges største anbudstjeneste, og kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført. Brukerne av MittOppdrag.no kan få tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Til ferier kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

Viktor Olstad (19) i FOGH Invest engasjerte blant annet en billig regnskapsfører gjennom MittOppdragg.no, noe som reddet bedriften hans.

- Vi vil definitivt anbefale MittOppdrag.no for andre. Det kunne fort endt med nedleggelse av bedriften hvis det ikke hadde vært for en slik anbudstjeneste.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

Her kan du registere ditt oppdrag

For bedrifter

Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.