Fordeler med kortet

Markedets høyeste kredittgrense?

Den første klare fordelen med et kredittkort fra Re:member er det faktum at kortet har en av bransjens høyeste kredittgrenser på 150 000kr. Dette gjør at kredittkortet får et utvidet bruksområde og du trenger sjelden å bekymre deg for å gå tom for kreditt hvis du for eksempel er på en lengre ferietur. Har du et kredittkort fra Re:member får du alltid betalt regningen.

Visa eller MasterCard?

En annen fordel er at Re:member tilbyr kundene sine valget mellom VISA eller MasterCard. Dette er de to mest utbredte korttypene i verden, og begge vil som regel aksepteres i de fleste butikker. Det vil, spesielt i utlandet, kunne variere litt når det kommer til hvilke korttyper som godtas flest steder. Dette gir deg derfor muligheten til å tilpasse valget av korttype hvis du skulle ha spesifikke behov.

45 dagers rentefri betalingsutsettelse

Kredittkortet fra Re:member tilbyr også 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Dette gjør at du slipper å betale rente på kjøpet de første 45 dagene. Så lenge du betaler regningen på kredittkortet før denne tidsfristen, er det så å si gratis å låne penger. Det kan være lurt å være oppmerksom på at når renten først begynner å løpe, er den ofte høy.

Les mer om Re:member

Re:member i utlandet

Har du tenkt å legge ferien til utlandet i sommer? Da er det mange fordeler ved å bruke kredittkortet fra Re:member både til bestilling av reisen, men også til å betale for shoppingen, måltider på restaurant og alle andre kjøp.

Reiseforsikring

Hvis du betaler minimum 50% av reisens transportkostnader med kredittkortet fra Re:member blir du automatisk dekket av deres reiseforsikring. Forsikringen gjelder deg, din ektefelle/samboer og alle hjemmeboende barn under 21år. Forsikringen dekker også eventuelt deg og tre av dine medreisende hvis du ikke reiser med familien.

Reiseforsikringen gjelder for reiser med en lengde på opptil 90 dager, så du trenger ikke å være bekymret for at reisen plutselig har blitt for lang. Forsikringen dekker blant annet; tapt reisegods med opptil 15 000kr, ran/tyveri av gjenstander med verdi opp til 7500kr eller opp til 3000kr i kontanter, med en egenandel på kun 500kr.

For en detaljert oversikt over hva reiseforsikringen dekker, og hvilke betingelser som gjelder kan du ta en titt her

Kjøpsforsikring

I utlandet er man gjerne ekstra utsatt for svindelforsøk. Det er ofte mange kriminelle som lever av å lure og svindle turister på tur. Bruker du ditt vanlig bankkort, vil pengene du bruker og kortinformasjonen du legger igjen lede kjeltringene rett til din egen bankkonto, og pengene forsvinner direkte ut av den.

Bruker du derimot et kredittkort, er det kun kredittkortselskapets penger de kan få tak i. Dette gir deg muligheten til å gå gjennom fakturaen fra kredittkortselskapet ditt i fred og ro når den kommer. Hvis det skulle være beløp som har blitt trukket fra kortet som du ikke kjenner igjen har du muligheten til å slippe å betale for dem. Hvis du kan dokumentere at du har blitt lurt eller svindlet, vil du slippe å betale regningen og pengene dine er trygge.

Finansavtaleloven gir deg som forbruker veldig gode rettigheter når du handler med kredittkortet ditt. Kort fortalt betyr det at du kan kreve erstatning av kredittkortselskapet hvis selgeren nekter å gi deg erstatning når varen du mottar ikke holder mål. Dette kan også være greit, ettersom varefeil ofte ikke oppstår før etter at du har returnert hjem til Norge. Da kan det være vanskelig å kreve selgeren for pengene du har krav på.

Finn det kredittkortet som passer deg

Cashback

Når sommeren nærmer seg, opplever mange at årets feriepenger kommer trillende inn på konto. Da kan det være greit å benytte anledningen til å kjøpe seg noe man har ønsket seg lenge. Skal du ut å reise, er det lurt å bruke tjenester som Hotels.com og Expedia.no til å bestille hotell m.m. Bruker du kredittkort fra Re:member, kan du spare opptil 25% når du handler på internett.

Re:member har avtaler med mer enn 200 ulike nettbutikker innen de fleste bransjer; bil & motor, bøker, klær & sko, hus & hage, kontaktlinser, reiser og mye mer. Hvor mange prosent cashback du kan få i hver enkelt nettbutikk varierer fra ca. 5% og helt opp til 48%. Her kan det være mye penger å spare!

Når du får cashback på kjøpene dine, vil disse beløpene trekkes rett fra fakturaen du mottar fra kredittkortselskapet. Det er ingen krevende prosess for å registrere kjøpene dine, og du slipper å vente lenge på å motta cashbackfordelene. Uansett hva du skal kjøpe, så vil det lønne seg å handle gjennom Re:member Reward.

Det er også greit å merke seg at Re:member ikke setter noen grense på hvor mye du kan spare på fordelsprogrammet. Mange kort lar deg kun tjene cashback opp til et gitt beløp, men det er ikke tilfellet her.

Les mer og skaff deg et remember kredittkort

Gebyrer & avgifter

Et godt kredittkort trenger ikke kun å ha gode fordelsprogrammer. Det må også være billig å bruke. Hos Re:member betaler du ingen årsavgift, og heller ikke termingebyr ved utestående saldo. De opererer også med meget enkle, lave og oversiktlige bruksgebyrer hvor standardsatsen er på 35kr+ 1% ved uttak, mens varekjøp, i butikk og på nett, selvfølgelig er helt gratis. For en utfyllende prisliste, se her.

OPPSUMMERT:

- Re:member gir deg en av markedets høyeste kredittgrenser (150 000 NOK).

- Du kan velge mellom VISA og MasterCard.

- Re:member gir deg 45 dagers rentefri betalingsutsettelse.

- Betaler du 50% av transportkostnadene dekkes du automatisk av Re:members reiseforsikring.

- Kredittkort i utlandet beskytter deg mot svindel og ID-tyveri.

- Spar opptil 48% på netthandel og hotellbooking.

- Pengene trekkes rett fra fakturaen din.

- Ingen årsavgift, ingen gebyrer ved varekjøp, lave gebyrer ved kontantuttak.

Les mer om Re:Member