Nettavisen.no

Tjenester

Dette kredittkortet trenger du på utenlandsferien

Skal du på sommerferie i utlandet? Da bør du vurdere å skaffe deg re:member kredittkort.

Dersom du har en trygg økonomi og passer på å betale regningene i tide, er det en rekke gode grunner til at du bør bruke kredittkort på utenlandsferien.

Velger du riktig kredittkort, kan du blant annet spare penger, få reiseforsikring med på kjøpet og unngå kortsvindel i utlandet.

Reise- og avbestillingsforsikring inkludert
Et av de aller mest populære kredittkortene for nordmenn på utenlandsferie er re:member. En av hovedårsakene er at reise- og avbestillingsforsikring er inkludert hvis du betaler over halvparten av transportkostnadene med kortet.

re:member kredittkortet kan benyttes på over 32 millioner brukersteder verden over, og du kan få opptil 150.000 kroner i kredittgrense. Det er høyere enn mange av konkurrentene, og beløpet bør være mer enn nok til dekke alt av utgifter til reisen, også uforutsette utgifter.

Her kan du bestille re:member kredittkort


Sikre deg mot kortsvindel i utlandet

Hvert år blir mange nordmenn lurt eller svindlet på utenlandsreise. Men dersom du betaler med kredittkort for varen eller tjenesten som det er noe galt med (eller hvis butikken har trukket deg urettmessig), vil du ha det norske lovverket i ryggen og dermed kunne få igjen pengene ved hjelp av kredittkortselskapet ditt.

Hvis det dreier seg om kortsvindel eller id-tyveri, har du også den tryggheten at ingen får tilgang til brukskontoen din dersom du har brukt kredittkort. Dermed unngår du å bli frastjålet store kontantbeløp eller å få reisekontoen tømt.

re:member har et av markedets mest moderne sikkerhetssystemer for kortbetalinger. Det innebærer at kortet ditt er godt beskyttet mot svindel.

Få oversikt: Dette er de beste kredittkortene i Norge
Les også: Nå kan du få 94 øre i rabatt per liter drivstoff

Betal depositum med kredittkort
Hvis du skal betale depositum for leie av bil eller hotellrom, er det mest hensiktsmessig å bruke kredittkort. Dersom du betaler med debetkort, vil et betydelig beløp bli reservert på brukskontoen din og dermed være utilgjengelig for deg inntil depositumet er frigitt.

Det kan være fornuftig å ta med deg minst to kredittkort på utenlandsferien. Da har du alltid et kort i bakhånd dersom du skulle miste et kort, eller hvis det oppstår andre problemer.

Etter ferien: Sjekk transaksjoner før du betaler
Hvis du bruker re:member kredittkort i utlandet, vil du i etterkant av ferien motta en faktura med oversikt over alle transaksjoner som er blitt utført. Dersom du skulle oppdage feil eller uregelmessigheter, kan du melde inn dette til kredittkortselskap før du betaler.

Denne muligheten har du ikke dersom transaksjonene er blitt trukket fra et kort som er knyttet direkte til brukskontoen din.

Her kan du bestille re:member kredittkort


Inntil 25 prosent rabatt i over 200 nettbutikker
re:member kredittkort skiller seg ut fra konkurrentene ved å ha et stort reward-program som gir deg fra 10 til 25 prosent rabatt ved kjøp av blant annet reise (Expedia, Hotels.com og leiebil), klær, sminke, elektronikk, interiør og sportsartikler i over 200 nettbutikker. På re:members nettside kan du enkelt se hvor du kan få cashback og rabatter.

Her finner du mange av fordelene med re:member oppsummert:

*Opptil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse

*Ingen årsavgift

*Opptil 25 prosent rabatt i mer enn 200 nettbutikker

*Reise- og avbestillingsforsikring når du betaler minst halvparten av reisens transportkostnader med kortet

*Egen app som gir deg god oversikt over bevegelser på konto og tilgjengelig beløp

*Kortet kan benyttes på over 32 millioner brukersteder verden over

*Et av markedets mest moderne og avanserte sikkerhetssystemer for kortbetalinger

*Velg din egen pinkode, slik at du slipper å havne i situasjoner der du ikke husker koden

Har du ikke kredittkort fra re:member? Søk her!

re:member kredittkort: Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.