Nettavisen.no

Tjenester

Dette krydderet bør alle spise hver dag

Krydderet har egenskaper som skal «hjelpe mot alt».

Gurkemeiehar blitt brukt medisinsk i land som India, Kina og Indonesia i hundrevis av år. Krydderet har blitt benyttet på sykdommer og plager som betennelser, høyt kolesterol, fordøyelsesproblemer og ledd- og giktsmerter.

Gurkemeie mot kreft

Det aktive virkestoffet curcumin, som det finnes masse av i gurkemeie, er noe av det som gir krydderet så helsebringende effekter. Curcumin er en kraftig antioksidant, og blir gjerne kalt naturens kortison på grunn av sin betennelsesdempende effekt. Ettersom kreft og andre folkesykdommer skal ha en sammenheng med akutte eller kroniske betennelsestilstander, kan curcumin reduserer risikoen for nettopp dette.

Bestill Gurkemeie-tabletter fra Good For Me her.

Et paradoks er at curcumin har begrenset biotilgjengelighet, det vil si at kroppen har problemer med å ta opp stoffet og at man dermed er avhengig av større doser. Derfor må man ta tabletter som inneholder spesialekstrakter for å få effekten. Gurkemeietablettene fra Good For Me inneholder Longvida Curcumin – et spesialekstrakt som er dokumentert å ha 65 ganger høyere biotilgjengelighet. Bestiller du nå får du halv pris på første levering.

Ønsker legemidler med curcumin

Det har også vært antatt at curcumin kan motvirke alzhheimer, og et forskningsprosjekt fra 2007 viser at stoffet stimulerer immunforsvaret til å rense ut et peptid som danner et «plakk» som igjen forårsaker alzheimer.

Forskere ønsker å bruke curcumin til å utvikle legemidler, men det aktive stoffet har mange effekter og bør derfor være en del av et daglig kosthold. Med gurkemeietabletter fra Good For Me får du et betennelsesdempende produkt som er godt for muskler og ledd, og som har god effekt på hjerte- og karsystemet og kroppens kolesterolnivå. Et produkt som går hånd i hånd med god helse.

Prøv Gurkemeie-tabletter og få halv pris på første levering nå.