Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Scanpix

Dette laget mangler 150 poeng

Og da kan det bli tøft i kveldens svenske hockeypremiere.

Med overskudd på våre spilleforslag for femte dag på rad, der vårt objekt fra Championship Leicester innfridde, er Sportspill.no i knallform om dagen. Onsdagens meny er innholdsrik, men ikke like spillemesssig interessant som tirsdagen (og torsdagen). Men med åtte Champions League-kamper, ispedd Adeccoliga, svensk fotball og svensk hockey er det nok å glede seg til.

Les også:Lesernes oddstips onsdag
Oddstips spilleforslag 1:Bodø/Glimt spilles
Tippetips:Går Milans stjerner på en ny smell?
Trav:Fantastisk V65-banker!

AIK opplever en katastrofal sesong i den Allsvenske fotbollsligaen, men sportsklubben AIK består av langt flere idretter enn fotball og i kveld gjør AIK comeback i den svenske Eliteserien i ishockey etter års fravær. På hjemmearenaen Hovet er det duket for fullt hus, og det betyr over 8 000 svært entusiastiske tilskuere. AIK er ikke ventet å kjempe på den øvre delen av tabellen, men nykommere skal alltid tas på alvor i sesongpremiere på hjemmebane. Forsesongen har vært på det jevne, men spillemessig har det vært klar bedring i det siste og mannskapsmessig ser det bra ut.

Målgrossister i fjor
Motstander Linkøping har vært en gjenganger i toppen av svensk ishockey og blir trolig å regne med også i år. Men i følge våre svært gode svenske kontakter er Linkøping overvurdert denne sesongen, da troppen ser svakere ut enn i fjor. De svært viktige tsjekkiske poengplukkerne og største stjernene i laget Jan Hlavac (54 poeng i fjor) og Jaroslav Hlinca (41 poeng i fjor) kommer først i oktober og er altså ikke med i kveld. I tillegg er fjorårets poengkonge Tony Mårtensson (55 poeng i fjor)solgt til SKL St.Petersburg. Disse tre spillerne hadde altså 150 poeng for Linkøping forrige sesong. Dessuten er den gode backen Fernholm solgt. Ingen spesielle forsterkninger er hentet inn og således er det et svekket Linköping som sesongstarter i kveld.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Kan åpne bra
I følge våre kontakter bør det være en bra seierssjanse for AIK hjemme i premieren og da må vi ta rygg når hjemmeoddsen lokker med 2,45 i odds. AIK har en spiller ute med sykdom og Josh McNavin er foreløpig ikke spilleklar. Opprykkslag er som nevnt ofte sterke i starten og når Linkøping er såpass svekket prøver vi et spill på AIK. Som dessverre ikke kan spilles singel og vi må finne noe å kombinere med.

Nå kan du tippe på Android-telefoner

Vi støtter oss da på Real Madrid i sitt hjemmemøte med Ajax, vel vitende om at vårt spill med Lyon (som vi trodde knallsterkt på) ble kombet med Manchester United (1,15 i odds på United) og således fikk vi en lavoddser midt i fleisen i går.
Men et Ajax-lag uten storscorer Luis Suarez skal være sjanseløse i Madrid i kveld og 1,22 på Real-seier er som det må være.

Spilleforslage 2 onsdag (her finner du spilleforslag 1 ) blir da:
Kamp 6 AIK - Linkøping 2,45 3,90 1,95
Kamp 15 Real Madrid - Ajax 1,22 4,60 9,00
Vi setter 100 kroner på denne dobbelen, og totalodds er 2,99
Her kan du levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Her finner du dagens oddsprogram