Nettavisen.no

Tjenester

Dette må du ha nå

... og slik får du det beste tilbudet.

Her i nord ønsker vi selvsagt solen velkommen, men de lyse og varme solstrålene kan også være sjenerende i enkelte situasjoner - spesielt når du skal se på TV, når den treffer deg i ansiktet grytidlig en søndagsmorgen eller omdanner soverommet ditt til en badstu.

Har du ikke skaffet deg innvendig og utvendig solskjerming ennå, bør du gjøre det nå. Det finnes en rekke produkter du kan velge mellom, og du bør vurdere både hva som er mest praktisk og estetisk, i tillegg til hva du kan leve med å betale. Gjennom Tjenestetorget.no finner du leverandørene som gir deg den beste veiledningen, riktig produkt og sist men ikke minst - riktig pris.

Finn leverandører av solskjerming her.

Beskytter møblene

Solskjerming har flere funksjoner, ikke bare holder den varmen ute og kan dermed bidra til reduksjon av strømutgifter dersom du bruker air condition i sommermånedene, men den kan også beskytte møblene dine og skjerme for innsyn. Variantene du kan velge mellom er ikke få - markiser, persienner og screens utendørs. Rullegardiner, lamellgardiner, plisségardiner og persienner innendørs.

Og så må man i tillegg velge om solskjermingen styres manuelt eller med motor, om den skal ha en dekorativ funksjon i tillegg til den funksjonelle og ikke minst må man velge i materialer og farger. 

I stuen ønsker du kanskje persienner eller lameller, som i tillegg til å stenge solen ute også skjermer for innsyn. På terrassen kan du velge en markise som gjør at grillmaten kan nytes i svale omgiveleser. Eller kanskje du vil foretrekke en stor parasoll eller et solseil som du har mulighet til å flytte på selv?

På soverommet foretrekker mange å ha det både mørkt og kjølig, og da finnes det både utvendige og innvendige rullegardiner som er lystette og stenger varmen ute.

Finn riktig pris

For å finne løsningen som er optimal i ditt hjem kan det være nyttig å få en leverandør til å hjelpe deg. Gjennom nettsiden Tjenestetorget kan du sammenligne leverandører og finne de beste tilbudene. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema - det er både uforpliktende og gratis! 

Gå til Tjenestetorget her.