Nettavisen.no

Tjenester

Dette superbæret er en helsevinner

- og vi finner det i vår egen «bakgård».

Norske skoger og heier kryr av blåbær, men dessverre ikke året rundt. Heldigvis kan du fylle opp fryseren etter sommerens bærtur, eller investere i blåbærtabletter som har den samme helsemessige effekten.

Reduserer risikoen for ny folkesykdom

For hvorfor skal du egentlig få i deg blåbær? Bærene er rike på antioksidanter, vitamin C, jern og magnesium.

Det er en kjent sak innen folkemedisinen at blåbær er bra for magen, og skal virke effektivt stoppende mot diaré. Men kanskje den aller viktigste funksjonen bæret kan ha i dag, er at inntak skal kunne redusere risikoen for den nye folkesykdommen, diabetes 2.

Forskere fra Harvard School of Public Health fant I 2013 ut at folk som spiste to porsjoner ukentlig med frukter, hvor blåbær ble utpekt som spesielt effektivt, hadde 23 prosent lavere risiko for å utvikle diabetes 2 sammenlignet med de som spiste lite frukt.

Blåbær er også fulle av stoffet antocyaning. Stoffet er med på å utvide blodårene og motvirke farlig belegg på innsiden av årene som kan føre til blodpropp og hjerteinfarkt.

Bestill blåbærtabletter fra Good For Me

- få halv pris på første levering

Beskytter kroppens celler

Nevnt over er noen av de aller viktigste effektene blåbær kan ha, i tillegg er superbæret bra for synet og for hjernen, det virker godt for muskler og ledd og med sin tilførsel av antioksidanter som beskytter kroppens celler, er bæret generelt godt for immunforsvaret.

Å ta en daglig blåbærtablett fra Good For Me er en effektiv måte å få i seg superbæret på. Nå får du halv pris på første bestilling, og du er et steg nærmere bedre helse.

Bestil blåbærtabletter her.