Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Dette tenner hun på

Lær triksene som får henne til å si ja!

Enten du skal gjøre inntrykk på en kvinne, eller har et ønske om å få lurt din kjære med deg tidlig til sengs i kveld, så kan det være lurt å vite hva som trigger henne.

For ifølge psykologiprofessorene Cindy M. Meston og David M. Buss ved universitetet i Texas, så har kvinner behov for litt inspirasjon enn mannen, som stort sett er klare for sex både når som helst og hvor som helst.

Sammen har de skrevet boken «Why Women Have Sex: Understanding Sexual Motivations from Adventure to Revenge (and everything in between)», og baserer sine uttalelser på undersøkelser og forskning gjort på kvinner i forkant av boken.

Klikk her for å se andre single!

Klikk her for å se andre single som passer for deg.

1. Hans utseende
«Man antar at mannen i hovedsak blir tent, bare av å se på kvinner», sier Meston. «Tenk bare på antall strippeklubben og erotiske magasiner rettet mot menn.»

«Men faktumet er at kvinner også blir tent av mannens utseendet - hans ansikt, kropp og bevegelser. Han skal helst være maskulin, men ikke for maskulin. «Todagersskjegg» er bra, og det samme er en V-formet overkropp/torso, eller lang overkropp.»

Atletisk overlegenhet eller hurtighet er også noe som tenner henne, så her er det bare å hente fram løpeskoene, om du ønsker å gjøre inntrykk på en kvinne.

2. Tidspunktet
Ifølge Meston så er det veldig individuelt når på dagen det passer best for en kvinne å ha sex.

«Generelt sett så passer det best når kvinnen føler seg på sitt beste - når hun har energi, har god kjemi med partneren, når hun ikke er stresset og når hun føler seg sexy.»

«Forsøk derfor å tenke «outside the box», sier Meston. «Det kan jo være hun ville likt en «runde i høyet» rett før hun hoppet i dusjen.»

Se hvem av naboene dine som er single!

3. Lukter
Videre forteller Meston og Buss at lukter spiller en stor rolle for kvinner, når det kommer til seksuell tiltrekning. Det kan faktisk være avgjørende for om hun liker en mann eller ikke, om hun liker lukten av han.

Kvinner de har intervjuet har ikke overraskende oppgitt dårlig ånde som «turn-off nr. 1» Luktesansen til en kvinne kan fortelle henne mye om mannen.

Man hevder til og med at feromonene kroppen avgir, kan gi en kvinne informasjon om hans gener - om de kommer til å få barn med gode gener sammen etc.

4. Hans ordvalg
Ofte så er det en mann sier, av større betydning enn hva han gjør, når han skal prøve å få en dame «i humør».

«Å gi komplimenter er ofte en sikker måte å forføre en kvinne på», sier Meston, «men dersom hun avslører at du ikke er oppriktig, kan det slå andre veien.»

«Skal du skåre ekstra poeng, så fortell om fremtidige aktiviteter du kunne tenke seg å gjøre sammen med henne. Hun tenner nemlig ofte på tegn på forpliktelse - altså et signal om at dere har en fremtid sammen.»

5. Behovet for hevn
Noen kvinner fortalte til Meston og Buss at de bare hadde sex, for å ta igjen på en utro partner/kjæreste. Noen ville gjerne at deres ekskjæreste skulle få vite om det, og bli såret, mens andre oppga at de kun gjorde det for egen selvfølelses skyld.

«Kvinner tenner på å ta igjen, fordi det «booster» selvfølelsen, og i noen tilfeller gjenoppretter det også deres status i vennegruppen eller det sosiale samfunnet de ansees å være en del av», forklarer Meston.

6. Gener
Kvinner foretrekker menn som har annerledes gensett (MHS-genes) enn seg selv, fordi disse genene bestemmer immunsystemet til avkommet.

«Dette ser det altså overraskende nok ut til, at kvinner kan finne fram til ved hjelp av luktesansen», sier Meston og Buss.

7.Helse
Dersom hun er sliten eller ikke i form, så kan du jo alltids minne henne på at under en orgasme så frigjøres det opiater.

«Dette er kroppens egne, naturlige smertestillende, som kan hjelpe til med å døyve alle slags plager og smerter hos en kvinne», forteller Meston.

Sex kan også bidra til at man holder kroppen, inkludert hjertet, i form, demper angst og øker humøret generelt sett. Sist men ikke minst kan du forbrenne kalorier, men det krever at du holder på en stund.

8. Sosial status og selvsikkerhet
Det kom også fram av undersøkelsene til Meston og Buss at for mange kvinner, så er det selve konkurransen om å få med seg en bestemt mann hjem, som tenner de.

«De kan konkurrere med andre kvinner, men ved å være den som går av med seieren, forteller de samtidig venneflokken at de en den mest ettertraktede blant dem.»

I tillegg gir det kvinner enormt mye selvtillit, å være sammen med en mann som ikke kan motstå henne. Vil du derfor lokke henne med deg til køys, kan det å overøse henne med komplimenter være en god måte å gå fram på.

Søker du kjæreste?

1. La oss finne en til deg - Klikk her!

eller

2. Søk blant tusenvis av andre single, etter den rette - Klikk her!

(Kilde: Happenmag.com)