Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Dette vil gutta ha til valentine

Det er ikke bare romantikk han tenker på. Her er gavene du bør kjøpe.

De fleste kvinner forbinder 14. februar med masse romantikk, men det er ikke nødvendigvis det samme gutta har i tankene. I utgangspunktet så trenges det ikke gave til ham fordi på valentinsdagen forventer han seg stort sett én ting. Men hvis du skulle overraske ham med en gave, har vi satt sammen en liste for deg.

Spill og blad

Spill er alltid en sikker vinner selv om kvinner ofte synes at det er barnslig og bortkastet tid. Hvis kjæresten din har stor interesse for det, så blir dette en kul overraskelse for ham. Og du blir veldig populær blant vennene hans. Det gir uten tvil ekstrapoeng i boka.

Spillverden er veldig stor, så her kommer noen forslag. The Elder Scrolls V: Skyrim, Mass Effect 3 og Assassins Creed Revelations er perfekte for den eventyrglade, mens Fifa 12 og Forza er for den ultimate sportsfanen. På skytespilltronen finner du Uncharted 3, Call of duty: Modern Warfare 3 og Battlefield 3. Søk etter spill her.

Husk først å få en oversikt over spillsamlingen hans, slik at du unngår å kjøpe noe han allerede har!

HTML EMBED
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(16549764)a(1910542)' + new String (Math.random()).substring (2, 11); document.write('');

Et blad er alltid en vinner og spesielt tegneserier. Kikker du på hans side av sengen for å se hva han har kjøpt i butikken, kan du overraske med et abonnement på yndlingstegneserien hans. Pondus, Nemi, Rocky og EON er blant de mest populære. Sjekk blader her.

HTML EMBED
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(19727920)a(1910542)' + new String (Math.random()).substring (2, 11); document.write('');

Klokke

En kul klokke er en klassiker uten like og viser at du er glad i ham. Om din kjære har en elegant og tradisjonell stil bør du gå for en modell med maritimt preg og stilrent design. For den moteriktige gutten er det mange spennende klokker der ute. En stor og maskulin klokke som skiller seg med et unikt utseende vil absolutt sette prikken på i’en. Noen av de mest populære merkene er Nixon, Diesel, Triwa, Fossil og Boss. Du finner mye fint hos

HTML EMBED
og Klokker.no.

Moro og gadgets

Fjernstyrt fly innpris
Fjernstyrt fly innpris

Alle gutter elsker duppeditter. Noen av disse kan absolutt være en vinner. Alle ting som får gutten til å måtte klatre opp i et tre, betyr ett kjøp som skårer himmelhøyt. Radiostyrt moro varmer hjertet til både små og store gutter. En fjernstyrt flymodell som er klar til bruk rett ut av boksen vil absolutt gjøre susen. Du finner også båt- og bilmodeller. Sjekk hele utvalget her.

Alt fra små dings til tilbehør vil også treffe riktig. Gadget- beskyttelse for den Apple-glade gutten og kule assesoarer for den trendbevisste er en sikker vinner. Du finner flere gaveideer på Innpris.no, Nelly.com og Pixmania.com.

Opplevelser

Wishbox gaveboks
Wishbox gaveboks

Å gi en opplevelse i gave er noe han alltid vil huske. Men ingenting kan slå en hel boks full av opplevelser, og det beste er at han velger selv når, hvor og med hvem disse kan nytes. Svaret er Wishbox. Gaveboksen kommer i tre varianter Sport & Spenning, Kunst & Kultur og Skjønnhet & Velvære. Rafting, snøscooter-tur eller paragliding vil glede ham som er på søken etter neste adrenalin-kick. Sjekk Wishbox her.