(SIDE2): Mens kvinner ofte blir tiltrukket av verbale beskrivelser, er menn mye mer visuelle. Det er bare noe av det du bør tenke på når du lager din egen datingprofil. Se flere tips under.

Singel? Meld deg inn i Side2 Match her.

Det amerikanske nettstedet iVilliage.com har snakket med en rekke menn om hva som fungerer og hva som ikke fungerer når dere møtes på nettet. Her er konklusjonen av svarene.

Bilde = mer enn tusen ord
Bruk det beste bilde du har av deg selv, det kan kanskje virke utrolig overfladisk, men faktum er at dersom han ikke liker bildet gidder han ikke å bruke et sekund ekstra for å titte på profilen din. Det samme gjelder hvis du ikke har postet et bilde i det hele tatt, da vil han automatisk tro at du ikke er komfortabel med å ha et bilde av deg selv liggende på nettet.

Ikke last opp bilder av deg i bikini eller andre lettkledte antrekk, for de fleste vil du bare fremstå som enten vulgær eller veldig selvopptatt.

Brukernavn som vekker interesse
Velg et brukernavn som sier noe om deg som person, men ikke framstå som desperat selv om du kanskje er det. Et brukernavn som «Looking4the1» vil bare skremme gutta vekk.

Bruk gjerne humor når du velger brukernavnet, men ikke bli for kryptisk. Gutten er der for å date, ikke for å ta eksamen.

Annonse fra Erohuset.com: Overrask kjæresten med en frekk gave

Jobb med beskrivelsen
Når du beskriver deg selv er det viktig at personligheten din gjenspeiler seg i ordene. Det holder ikke å skrive at du er en morsom person, men dersom beskrivelsen av deg er morsom i seg selv får du det fram på den måten.

Vær original, ikke fall i den gode gamle «Turer i skog og mark» -fellen. Samtidig må du være ærlig om hvem du er, og hvem du søker etter. Det er lov å være kresen, ikke utelat enkelte kriterier du har fordi du ønsker mest mulig respons.

Det kan være vanskelig å skrive om seg selv, få derfor gjerne venner til å hjelpe deg. De kjenner deg bedre enn du tror.

Opprett en profil på Side2 Match her.

Det første møtet
Det er helt greit at du som jente tar initiativet til det første møtet, men husk at det enkle er ofte det beste. Ikke insister på romantisk middag på den første daten, foreslå heller en drink eller en kaffe på tur i parken kanskje. Og selv om de fleste menn synes det er greit å spandere, er de glad for at du faktisk tilbyr deg å betale.

Husk at får du ingen respons etter den første daten, kan du like så godt fortsette jakten. Lykke til.

Tusenvis av nordmenn
På den populære datingsiden Side2 Match kan du søke opp tusenvis av single nordmenn på jakt etter en kjæresten, venn eller elsker.

Meld deg inn på Side2 Match her.