Nettavisen.no

Tjenester

Digital Donald for de minste

Nå kan de aller minste glede seg over klassisk Donald på lesebrett og iPhone.

Donald og Andeby har en tidløs appell, og nå kan du la de yngste barna ta de første skrittene inn i den magiske verdenen til Langbein, Donald, Mikke, Ole, Dole, Dolly og Doffen.

Donald junior-appen for iPhone og iPad er gratis å laste ned og inneholder spill, tegnesererier med fortellerstemmer, korte tegnefilmer og beskrivelser av alle karakterene.

Appen er enkel å bruke, og lar deg kjøpe mer innhold hvis ønskelig. I motsetning til alle appene som ligger på gratislistene rundt omkring er denne appen slik at den ikke sender barna inn i appstore med reklame. Først må man svare på et spørsmål i appen for å i det hele tatt komme til muligheten for å taste inn kode. En finfin løsning som gjør at ikke barna plutselig laster ned Grand Theft Auto eller annet uønsket.

Filmene er de klassiske tegnefilmene med Langbein, Donald, Mikke, Pluto og de andre som du kjenner. Forteller-tegneseriene gir barna en super mulighet til å følge med selv samtidig som de får det opplest, og det er heller ingen tvil om at spillene er av en slik klasse at de gir timevis med underholdning.

Her finner du den i iTunes

Siden appen er gratis, og det er innhold barna kan prøve uten at det koster noe som helst kan du klikke her for å laste ned appen.

Her finner du den i iTunes