Nettavisen.no

Tjenester
(Shutterstock.com)

Din datingsyklus: Når bør du satse?

Timingen er viktigere enn du tror når du skal finne den rette.

Lever du livet og går på en ny date hver uke, eller har du gitt opp hele prosjektet «kjæreste» og slått deg til ro med at sofaen er din venn?

Uansett hvordan din kjærlighetssituasjon ser ut, så er det helt normalt at det går i sykluser, forteller konsulent og astrolog Barrie Dolnick til Happenmag.com.

Les dagens horoskop av Henning Hai Lee Yang.

Personlig datingsyklus
Alle mennesker har nemlig sin egen personlige datingsyklus. Så snart man har lært seg sin datingsyklusen å kjenne, så vil man også merke at det romantiske livet blir bedre.

Ditt datingår begynner på din fødselsdag, og er på lik linje med et vanlig år, delt inn i fire perioder, bestående av tre måneder hver.

Tar man hensyn til hvor i denne syklusen man befinner seg, eller i hvilken periode, sier Dolnick altså at man vil kunne føle en forbedring, både i det sosiale og det romantiske livet.

Møt andre single på Side2 Match!

Første syklus: Utforsk verden
Fra og med din bursdag og i de påfølgende tre månedene, så er du i en slags romantisk vekstperiode. Nå gjelder det å være åpen for romantiske tilbud, aksepter invitasjoner og arrangere sammenkomster selv hvor du kan møte potensielle partnere. I denne perioden er du svært tiltrekkende, ditt energinivå er på topp og du kan se det positive i de aller fleste situasjoner.

Å date i denne første syklusen er en nødvendighet. Det er nå du legger grunnlaget for de neste tre syklusene, og din innsats nå vil du kunne høste fruktene av senere.

Om det er noen fallgruver i denne perioden? Det er veldig viktig å passe på at du ikke blir utbrent, fordi du kommer til å tiltrekke deg så mange flere enn du hadde planlagt.

Ta deg derfor en pause innimellom, og vurder hvordan du skal bruke tiden best mulig. Tre måneder kan høres lenge ut, men i denne perioden kan vi love deg at tiden kommer til å fly.


Andre syklus: Ro og ettertanke
Den andre syklusen starter altså etter tre måneder, når den første ender. Du vil merke at energien begynner å avta. Nå er det på tide å lene seg tilbake og tenke over hva du har vært igjennom. samtidig er det viktig at du vurderer det du har vært igjennom.

Der du føler det er verdt å satse skal du gjøre det. Har du noe på gang du vet ikke fører noe steds hen, må du avslutte det nå.

Det er viktig at du tar den tiden du trenger, til å bestemme deg. Legg stevnemøtene til steder der du vet det blir lett å snakke sammen, men samtidig rom for ettertanke. Velg datingarenaer som kunstgallerier, gå på konserter eller middager, fremfor å kjøre ski eller dra på sykkelturer. Din kropp og sjel har behov for å slappe av, og ditt kjærlighetsliv må stå i stil til dette.

Fokuser på de gode samtalene, hvor innholdet består av bøker dere har lest eller gode ideer dere kan diskutere, gamle filmer dere har sett og så videre. Du kan også ta med deg din utvalgte på lange spaserturer, samtidig som dere dele disse tankene. Husk bare på at fokuset skal være på det rolige.

Bestill et personlig årshoroskop for 2010, utarbeidet av kjendisastrolog Henning Hai Lee Yang.

Tredje syklus: Gir opp!
Den tredje syklusen begynner seks måneder etter din bursdag. Sjelen din har fått hvile en stund i ro og fred, og nå er det på tide å gire opp farten litt igjen.

Energinivået ditt er på vei oppover, men i motsetning til din tidligere eventyrlyst og utforskertrang, er du nå ikke like interessert i å ta sjanser.

Å gå på date er morsomt, gledelig og det kiler i magen. Allikevel klarer du å fremstå som rolig og avslappet, samtidig som du utstråler både sjarm og karisma.

Du er den som alle vil kjenne og være sammen med. Velg derfor dine dater med omhu, men gå ikke mindre på date av den grunn.

Den tredje syklusen eller perioden er den beste i ditt datingår. Du klarer å balansere entusiasme og mystikk i en perfekt balanse.

Verden vil ha deg, men det er din oppgave å holde igjen. Timing er viktig og det er ingen grunn til å haste gjennom denne deilige perioden. Ta det med ro, og nyt dagene. Kjærligheten venter rett rundt hjørnet.

Stikkord for denne perioden er lidenskap og gledelige forbindelser.

Ingen kjæreste? Møt single som deg på Side2 Match!

Fjerde syklus: Forny og belønn
Tre måneder før bursdagen din starter den siste perioden. Du har nå datet i 9 måneder, og det er ikke til å unngå at du begynner å bli lei.

Dog skjer ikke det før om noen uker, så du vil gløde en liten stund til, før du vil ønske å gå i hi. Det er disse tre månedene du skal bruke på å roe det hele ned.

Dersom du nå er i et forhold vil du foretrekke å være hjemme og hygge deg med god mat, sofa og TV, fremfor å bli med vennene dine ut på byen. Selv om de maser vil det være fånyttes - du er ikke i humør for fest og moro nå.

Det er også viktig at du lytter til kroppen din i denne perioden, for dersom du ikke gjør det, vil du nemlig ende opp som en sur og tverr kjæreste. Det er det ingen som ønsker seg, så det kan igjen sette et pågående forhold på spill.

Den single
Dating i denne perioden handler om å ha det morsomt, men i rolige former. Dere chatter, texter og tuller fremfor å være på byen og flørte vilt med hverandre. Med den rette partneren vil du nå oppleve en form for opphøyd ro, i motsetning til noe som kan sammenlignes med et kaotisk sirkus.

Bruk denne tiden til å tenke over hva du har opplevd i året som har gått. Tenk på hvor mye moro du har hatt, hvem du har blitt kjent med og hvor mye du har likt det. Husk at du har mer i vente. Så snart du har feiret bursdagen din, så starter det hele på nytt.

Vil du vite mer om kjærlighetslivet ditt? Snakk med en fremtidsanalytiker på våre astrologisider!

(Kilde: Happenmag.com)