Enten du er blant de som foretrekker trening på egen hånd, eller velger å utøve det av tidsmessige eller prismessige årsaker, så kan det være lurt med litt profesjonell veiledning i starten og/eller underveis.

Gir deg svar på spørsmål
En personlig trener kan hjelpe deg med motivasjon, med å sette opp et passende treningsprogram, samt hjelpe deg med justeringer etter hvert.

Hvor mye bør du sykle, hva slags styrketrening du skal utøve i tillegg til løpingen, hvordan du utfører styrkeøvelsene korrekt o.l. er også spørsmål en personlig trener kan hjelpe deg med.

Ønsker du en personlig trener for yoga, golf, zumba eller lignende, så er det mulig å få det også.

Tilgjengelighet og pris
Men istedenfor å bruke masse tid på å ringe rundt til diverse tilbydere for å finne den rette mht. pris og tilbud, kan du på Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no bestille tilbud fra mange trenere på en gang - helt gratis og uforpliktende.

Aktuelle PT-er eller instruktører vil besvare tilbudet via MittOppdrag eller sende mail rett til din mailboks.

Så er det bare for deg å velge ut det tilbudet som du synes er best i forhold til ditt behov, og ta kontakt med vedkommende ved å svare på mailen.

Lyst til å sjekke prisforskjeller?
Slik gjør du det:

1.Klikk her for å «Registrere oppdrag/behov»

2. Fyll inn nødvendige opplysninger og send inn

3. Vurder tilbudene, og ta ev. kontakt med den aktuelle behandler

Tjenesten er helt gratis å bruke, og du forplikter deg ikke til å benytte noen av tilbudene du får.

Håndverker, tannlege, renhold og catering
MittOppdrag.no brukes av Nettavisens lesere til å finne de beste tilbudene på mange forskjellige tjenester. Du kan for eksempel sende inn anbud på håndverker, catering, konferanselokale, tannlege, spa og det meste av andre tjenester du skulle ønske tilbud på.

Husk at du også har anledning til å søke opp firmaene der du bor gjennom MittOppdrag.no, og sjekke andres referanser.

Klikk her for å lese mer