Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Hesteguiden.com

Drømmen om 35 millioner lever

Lørdag er potten i V75 på hele 35 millioner og vi jager potten. Sjekk Håkons V75-tips.

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Tippetips: United vinner igjen hjemme
Oddstips 1: Tottenham slår Newcastle
Oddstips 2: Palermo gjør jobben hjemme
Lesertips: Lesernes V75-tips Bjerke

Premier League: Full oversikt over skader og karantener

Det har vært en fantastisk tipsuke for Sportspillredaksjonen på travet. Vi har prikket fem rette på Leangen (49 700 kroner), Drammen, Bjerke og Bergen denne uken, i tillegg til en meget solid utbetaling på Bjerke onsdag (ni femmere og fullklaff på Dagens Dobbel - 22 000 kroner innspilt).

Fra mandag til og med torsdag har Sportspills traveksperter spilt inn 87 937 kroner og vi håper selvsagt at tipsflyten sitter i denne helgen.

Her er Håkon Einar Hansens vurderinger til lørdagens V75 på Bjerke:

Årets første store oppgjør for våre beste kaldblods 4-åringer i form av HM. Kongens Pokalløp samt tradisjonsrike Jakob Meyers Pokalløp går av stabelen denne fantastisk fine lørdagen. Det er således nok av sportslige godbiter å se frem til på Bjerke, og det er i nettopp et av disse oppgjørene vi finner vår første banker for dagen i form 9 Neslands Loke i den sjette avdelingen.

En helt eventyrlig utvikling har Moe Odin-sønnen hatt i regi Kåre Refsland, og etter en strålende fjorårssesong med mer enn 600.000 kroner innkjørt tror vi det starter på beste vis i år med en seier i Jakob Meyers Pokalløp verdt 150.000 kroner samt en gedigen pokal.

Startspor i andre rekke bør borge for feilfri avgang, og med flotte rygger fra start ser vi det som veldig sannsynlig at det blir et pent utvendig par underveis. Tvilsom form på de antatt tøffeste i mot, og nå slipper han å støte på Åsajerven og Moe Brage. Vi tror dermed at 8-åringen viser seg som den klart tøffeste til slutt, og garderer følgelig ikke.

Vår rangering: A: 9 B: 12-11-10 C: 1-2-6-7 D: 8-3-4-5

Nettavisen hare spilt inn 87.937 kroner på sine foreslåtte spill siden mandag!

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Vinterhesten vinner igjen
I løpet av vinteren har vi bivånet en rekke flotte prestasjoner av våre firbeinte venner, men det spørs om ikke 3 Beat The Wiz leverte vinterens råeste prestasjon ved triumfen på råflotte 13.0 over en sprint i den siste starten. Det var en maktdemonstrasjon av dimensjoner å ta ned tetløpende Hitchcock fra utvendig posisjon ved den anledningen, og på en distanse som trolig er den optimale på lørdag kan vi ikke helt se for oss at 5-åringen går på et nederlag i finalen (brenngod til sølv bak svært gode Mountain Dew forut for den starten).

Kusk og trener Arild Eggen kjører nå med litt mer selvtillit, og fra et flott spor ser vi for oss et veldig offensivt opplegg også ved denne anledningen. Vi tror de som prøver å ta i mot til å begynne med blir veldig møre til slutt, og selv fra utvendig posisjon har vi ståltro på at han er ubeseiret så langt i år etter lørdagens dyst.

Vår rangering: A: 3 B: 1-4-9 C: 11-6-5-2 D: 8-7-10-12

Nettavisens V75-forslag til løpene på Bjerke kan du få levert her.

V75-1, 2140 meter voltestart
To av vinterens slagere er på farten i innledningen på denne rebusen, og da snakker vi om seiersmaskinene 5 Gomnes Tornado og 9 Tranmælsgutt. Førstnevnte lar seg neppe fange i en feilfri utgave, men vi er litt redd for at det kan ende med galopp denne gangen. Hesten utstyres med Bo Westergård for anledningen, og vi mistenker at den litt uryddige (tror ikke denne hesten er alt for lettkjørt) Spikeld-sønnen kan bli for drøy kost for dansken. Sistnevnte er snakk om en langt mer lettkjørt type, og med Gunnar Austevoll som stødig makker på lørdag skal vinnersjansene være svært gode.

Det kan dog hende at Elding-sønnen begynner å merke litt av kjøret nå (gått mange tøffe løp i vinter, og det er litt tvilsom form på stall Romtveit om dagen), og da tyr vi til ytterligere garderinger på samtlige spilleforslag. Det ser litt spennende ut når Per O. Midtfjeld setter seg opp bak 2 Ølve (skal være litt bedre enn raden, og en rekord på 24.6 full vei vitner om veldig fin kapasitet), mens 3 Ildfaksen bør kunne løfte seg et hakk med et par løp i kroppen etter litt pause.

Vår rangering: A: 9 B: 5-2-3 C: 8-7-13 D: 14-15-10-6-1-4-11-12

Annonse: Grøstad/Lerum`s V75-tips til løpene på Bjerke kan du finne her.

V75-2, 2100 meter autostart
Vi støter på en tung favoritt i HM. Kongens Pokalløp med 125.000 kroner til vinneren i den andre avdelingen i form av 3 Dotterud Teddy, og på ny skal det selvsagt dreie seg om en solid vinnersjanse for årgangstoppen. Det ble noe nær 1.4 millioner kroner innkjørt i debutsesongen, og Romtveit-traveren kommer nok til å forsyne seg grovt av premiefatet også i år.

Ukjørt ved de to siste triumfene på 29-tallet etter noen kjappe avslutninger på løpene fra spiss, og Tom E. Solberg sikter nok mot tidlig tetkjenning med den flotte Alm Viktor-sønnen ved denne anledningen også. Vi garderer ikke på vårt minste spilleforslag, men spillerne skal merke seg at formen på stallen til Lars O. Romtveit har vært litt tvilsom nå på slutten (alle hestene underpresterte på Leangen forrige helg, og på onsdag var C.C. Athene svak), og dette smitter veldig ofte over på alle hestene på stallen.

Dette faktum gjør sitt til av tyr til noen garderinger på våre tre største spilleforslag, og duoen 1 Nes Odin og 5 Wik Stjernen er da snakk om selvskrevne garderinger. Førstnevnte tok lett ned storfavoritten sist de møttes i Bergen på fine 27.3 full vei, og den flotte Karlsen-traveren har nok hatt siktet innstil mot dagens oppgave i lang tid. Sistnevnte spurtet flott til sølv sist, og vi ser ikke helt bort i fra at han prøves i tet ved denne anledningen. Fra Sverige kommer Jan O. Persson til start med 10 Filofax, og 6-prosenteren i spillet viste såpass flotte takter som 3-åring at han får en plass på vårt største spilleforslag.

Vår rangering: A: 3 B: 1-5 C: 10-4-8 D: 2-12-11-9-7-6

Nettavisens V75-forslag til løpene på Bjerke kan du få levert her.

V75-3, 2100 meter autostart
Vi finner seks vinnerkandidater i dette løpet, men klart mest spennende på kryssene med sine 16 % på tross av en litt kinkig utgangsposisjon mener vi 12 Olivia Fair er. Strålende innsatser tre ganger på rad i regi Tom E. Solberg (tapt for veldig gode hester), og i et løp det bør ligge an til litt tempo på innledningsvis tror vi Confident Victory-datteren dukker opp i fremste rekke når pengene skal fordeles til slutt.

Vunnet lett to ganger på rad i veldig enkle omgivelser har 4 Kul Broline gjort, men det er litt opp til eksamen for favoritten mot klart skjerpet motstand. Bo Westergård er som alltid aktuell med sine hester når de kommer til start, og bak 10 Ocean Pearl sitter trolig dansken bak en hest med solide vinnersjanser (litt bortkjørt sist). Kommer med et godt rykte fra Danmark gjør 5 Neil Andover, og da krysser vi tidlig.

Vår rangering: A: 12 B: 4-10-5 C: 3-9 D: 2-6-11-1-8-7

Annonse: Øivind Grøstad jager hele potten på 35 millioner kroner lørdag i V75 og byr på noen fantastiske drag

V75-4, 1609 meter autostart
Veldig fin klasse på dette sprintløpet for varmblodshester, og en naturlig favoritt må 5 Keanu Hanover bli. Etter en fin stayertriumf på flotte 15.8 feilet han i striden hundre fra mål mot tøffe hester i Bergen i den siste starten før litt pause, og tilbake på sitt beste vinner S.J.`s Caviar-sønnen et løp som dette (hoppet vekk en 12-tid sist han var ute på sprint).

Vi krysser dog av for fem hester på vårt store system, og alle våre utvalgte står i nydelige spor. I rivende utvikling er 2 Royal Behaviour (tapte kun for gode Monic Forte sist), og sporet kan ikke kusk Kai Johansen klage på. Stålform holder 3 Cadabra Tooma (vant sprettlett på fine 15.6 sist), mens duoen 1 Appleton og 9 Violett Hall (vant hele tretten av nitten løp i fjor) også må tilmåles vinnersjanser fra optimale utgangsposisjoner.

Vår rangering: A: 5 B: 2-3-1-9 C: 11-6-12-4-8-10 D: 7

V75-5, 2100 meter autostart
Vi støter her på et av dagens mest åpne løp, og bred gardering er å anbefale. Favoritten 8 Seier Kongen innfridde som vår banker i Skien sist på enkle 32.4 full vei, men det var snakk om et pliktløp mot svak motstand. Imponerte ikke voldsomt ved den anledningen, og fra et spor litt langt ute (ingen kløpper fra start) kan vi ikke strekke oss lenger til at det er snakk om en naturlig utgang på det store systemet (blir trolig en veldig tung tur rundt).

Det vrimler av outsidere i løpet, og fra sitt startspor i andre rekke bør det vel nå ligge an til at 9 Alsaker Piril skal kunne gå feilfritt. Dummet seg vekk tre ganger på rad med galopp, men kapasiteten på 17-prosenteren i spillet er udiskutabel. Tilbake etter lang pause kommer 5 Husankvikken med uviss form, men når kretsen rundt hesten velger å gå direkte ut i et V75-løp forventer vi å få se en vel forbredt utgave. Fin form på trioen 1 Rokketroll, 3 Fruttis Jo og 4 Brenne Svarte, mens fartsfyllte 11 Kolnes Viktor også bør vurderes tidlig.

Vår rangering: A: 8 B: 9-5-1-3-4-11 C: 2-6-12 D: 10-7

Nettavisen hare spilt inn 87.937 kroner på sine foreslåtte spill siden mandag!

Spilleforslag
Til V75-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 112, 336, 672 og 2040 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 14.20 (løp 2-6)
V75 kl. 15.00 (løp 4-10)
V4 kl. 16.00 (løp 7-10)
DD kl. 16.40 (løp 9-10)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 18.00-18.55 på lørdag.