Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Norsk Tipping

Dro på fest – vant en million

- Pappa, det står et TV-team på døra og vil snakke med deg!

Slik ble nybakt lottomillionær Jørund Haltbakk (40) overrasket søndag formiddag av de tre barna sine Emma (5), Lisa (10) og Håkon (11).

Det var en noe trøtt og fortumlet 40-åring som møtte opp i døra. Dagen før hadde han vært på 25-års gjenforeningsfest for ungdomsskolen.

Nettavisen er Norsk Tippings nettpartner under Lottofestivalen. Vi vil komme med intervju med flere av vinnerne og annet interessant stoff.

Fortumlet
Trebarnsfaren fra Aure i Møre og Romsdal er den første som fikk uventet besøk på døra av P4 og Norsk Tipping under årets Lottofestival.

- Det var en litt «smårusket» trebarnsfar som kom ut på trappa, sier Sverre Houmb fra Norsk Tipping til selskapets hjemmesider.

Sammen med Eigil Andersen fra P4 reiser de nå land og strand rundt i to uker og overrasker en ny vinner hver dag under Lottofestivalen.

Klikk her for å delta på Lottofestivalen!

Fårikålen kokte over
Da det gikk opp for Jørund at han hadde vunnet en million kroner, ble det liv i heimen og stor stemning. Samboer Therese Strand ble så glad at hun glemte at hun laget middag, så fårikålen kokte over og rant utover kjøkkengolvet, men det tok hun med et smil.

- Jeg har råd til å kjøpe mer sau nå, sa hun.

Vinneren selv sier han pleier å spille Lotto og Viking Lotto og husket derfor på å levere kupongen lørdag ettermiddag ved Coop Prix Aure før han dro på gjenforeningsfest. Det er han glad for i dag.

(VIDEO: Se Jørund Haltbakk bli overrasket av Norsk Tipping og P4 nederst i artikkelen).

Fakta om Lottofestivalen
12. september startet Lottofestivalen. Fra den datoen trekker Norsk Tipping en ny lottomillionær hver dag i 14 dager.

Alle som spiller Lotto eller Viking Lotto, er med.

Du behøver ikke gjøre noe annet enn å spille Lotto eller Viking Lotto for å være med i de 14 ekstratrekningene. De foregår ved at én spiller trekkes ut blant alle som har levert for den neste trekningen i enten Lotto eller Viking Lotto - eller begge deler for den saks skyld. Det er antall rekker som avgjør hvor mange ganger ditt navn finnes «i hatten». Det spiller ingen rolle om du har spilt hos kommisjonær, på nett eller på mobil - alle stiller på likt.

Slik deltar du
Eksempler på hvordan du kan bli med i ekstratrekningene:

*Spiller du en en-ukes kupong til trekningen lørdag 12. september, er du med i trekningen om den ekstra millionpremien samme dag og den ordinære Lotto-trekningen. Men ingen flere.

*Dersom du spiller en en-ukes kupong søndag 13. september er du med i den ordinære Lotto-trekningen lørdag 19. september - og alle milliontrekningene fra og med søndag til og med lørdag. Det blir til sammen åtte muligheter.

*Dersom du spiller en femukers kupong (eller gjerne en ti-ukers) til trekningen lørdag 12. september, er du med på alle de ekstra milliontrekningene - i tillegg til fem ordinære Lotto-trekninger selvsagt. Det blir 19 trekninger med mulighet til å bli Lotto-millionær, det! (Med ti-ukers blir det 24 millionærsjanser.)

Klikk her for å delta på Lottofestivalen!

Vinnerne vil bli bekjentgjort på P4 hver dag kl. 16.45 fra 13. – 26. september. Intervjuer med vinnere kan du lese på norsk-tipping.no og Nettavisen.

Slik går du frem for å levere spill på Nettavisen:
*Dersom du ikke har spillkort og/eller kortleser, kan du bestille dette på denne lenken. Kortleseren er gratis.

*Når du har mottatt kortleseren, plugger du denne inn i pc-en og setter inn spillkortet.

*Deretter går du inn på en av lenkene under og følger instruksjonene for utfylling av kuponger og innlevering.

Lotto (lørdag)

Viking Lotto (onsdag)

Tipping (lørdag, søndag og onsdag)

Langoddsen (alle dager)

Oddsbomben (alle dager)

Vinneroddsen (alle dager)

Keno (alle dager)

Joker (onsdag og lørdag)

Extra (tirsdag)

Lever spill på mobilen

Alle resultater finner du her

Du kan også spille på trav og få gratis ekspertips på Nettavisens travmagasin.

Lykke til!

Se video av den heldige lottomillionæren Jørund Haltbakk: