Nettavisen.no

Tjenester

Du kan vinne 72 millioner kroner

Det er ikke bare en sjanse, men hele tre sjanser til å vinne ufattelige premier denne uka.

Denne uken er en virkelig høytid for norsk travsport. Til helgen avvikles Oslo Grand Prix og i den anledning arrangeres det hele to V75-omganger på Bjerke, både lørdag og søndag. I tillegg arrangeres det V75-spill i internasjonal pott i anledning Kungapokalen i Åby torsdag 10.mai.

I torsdagens Jackpot-V75 på Åby er det mulig å vinne svimlende 72 millioner kroner dersom det er en norsk V75-bong som er alene om å ha syv rette. Dette forutsatt at den er levert i Norge eller på rikstoto.no. V75-omgangen starter kl 19.30.

Lørdag er det vanlig norsk V75 der en eventuell alenebong vil være verdt 44 millioner kroner. Innleveringsfrist klokken 15.00.

Søndag er det Oslo Grand Prix med internasjonal V75-omgang på Bjerke. Det er mulig å vinne 46 millioner kroner. V75-omgangen starter kl 14.30.

For å spille om de svimlende summene kan du velge i boksen under, eller klikke på "Spill nå" eller logge deg inn for å sette opp din egen kupong. Under får du en ferdigutfylt kupong hvor premien kan utbetales direkte til din bankkonto.