Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

En egen Valentinesside

Vis din kjære at du setter pris på det dere har sammen.

Har du lyst til å lage en hjemmeside, til deg selv, deg og kjæresten, eller familien?

Kanskje mister du motet før du har begynt fordi du synes det er innviklet, og du ikke kan kan programmering og mangler nødvendig teknisk kunnskap?

Fortvil ikke. I samarbeid med 123hjemmeside tilbyr Nettavisen deg hjelp, med å lage din eller deres hjemmeside. Det er svært enkelt, og det eneste du trenger å kunne for å sette opp hjemmesiden, er å komme deg inn på internett.

Klikk her for å prøve tjenesten gratis* i 1 måned!

Slektstre, bryllup, salg eller kjæresteside
Du er i gang i løpet av få minutter, og kan velge mellom å lage en hjemmeside for;

- Deg og din kjære til Valentine, som du kan gi i gave til kjæresten, med deres felles bilder og minner
- En hjemmeside for slekta, som du kan dele med alle sammen.
- En side for å selge dine flotte, hjemmestrikkede klær
- En bryllupsside med tilhørende gaveliste, blogg og andre oppdateringer
- En ferieside, som blir en minneside for livet. Oppdater underveis, så kan dine nærmeste dele opplevelsene med dere.
- En hjemmeside for fotballlaget

...eller en side for noe annet. Det er ditt valg.

Tilgang eller ikke
Du bestemmer selv hvem som skal få tilgang til siden. Om du vil promotere den stort, har du sjansen til det. Vil du at siden skal holdes innenfor familien, kan du velge å ikke invitere all verdens venner og bekjente inn. Det er opp til deg.

Klikk her for å prøve tjenesten gratis* i 1 måned!

Enkel guide , spennende maler
For å sette opp og vedlikeholde hjemmesiden bruker du en enkel guide som 123hjemmeside har utviklet. Du får også tilgang av spennende maler og designverktøy som gjør at du kan lage siden akkurat som det passer deg.

Dagbok, Familietre eller spill
Malene er også nyttige til å lage selve innholdet på sidene, og du får muligheten til å sette opp dagbok, gjestebok, fotoalbum, videoklipp og familietre. Du for også tilgang til underholdningsinnhold som hukommelsesspill, bildebøker og tegneserier.

Du får tilgang til over 200 maler, og du kan for eksempel enkelt lage din egen kino hvor du kan vise dine egne videoklipp. Du kan også lage fotoalbum med lysbildefremvisninger.

Eget domenenavn
Du kan selvsagt også legge inn private bilder, tegninger og annet som gjør din hjemmeside helt unik. Lag for eksempel et puslespill fra bryllupet ditt og send det til venner og familie. De kan så konkurrere om hvem som klarer å pusle sammen spillet raskest, og resultatet kan de meldte fra om i gjesteboken.

Dersom du ønsker et eget domenenavn på hjemmesiden din, for eksempel «www.dittnavn.com» i stedet for «www.123hjemmeside.no/dittnavn», kan dette bestilles ved registrering.

*Som et introduksjonstilbud er tjenesten gratis for Nettavisens lesere den første måneden. Dersom du ønsker å fortsette med hjemmesiden etter at prøveperioden er over, koster tjenesten 159 kroner i kvartalet. Du trenger ikke å melde deg av tjenesten etter prøveperioden for å unngå å betale.

Klikk her for å prøve tjenesten gratis* i 1 måned!