Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Reuters/Scanpix

Enda en målrik kamp for Arsenal

Her er dagens oddstips til Champions League.

VINN 35 MILL LØRDAG: Nå blir det Gull-Lotto!

Dagens første oddstips:Oilers vinner enkelt i kveld
Få oversikt: Lesernes oddstips tirsdag
Trav: En god investering?
Facebook-konkurranse: Vinn premier på oddstipsene dine

I tillegg til ishockey er det mye fotball på langoddsen i dag, og vi ser nærmere på to oppgjør i Champions League i dagens andre oddstips.

Fire av seks runder er spilt i de åtte Champions League-gruppene, og vi er kommet dit hen at enkelte lag leder så klart, noen er til og med sikret avansement, at de kan tillate seg å hvile sentrale spillere til eventuelle viktigere oppgaver. Lag som leder sin gruppe klart vil kanskje være tilfreds med et uavgjortresultat i dag, spesielt på bortebane. Dette gjør det noe mer utfordrende å spille på H, U eller B, og vi fatter mer interessse for spill på antall mål denne gangen.

Nå kan du tippe på iPhone

Ajax - Real Madrid under 2,5 mål
Champions League gruppe G. Ajax ligger på tredjeplass i denne gruppen som Real Madrid ser ut til å vinne, mens Milan, Ajax og Auxerre alle har gode muligheter til å bli nummer 2. Førsteplassen er også innen rekkevidde hvis Real skulle få en total kollaps. Dette er Ajax og Real Madrids kamper hittil:

Real Madrid - Ajax 2 - 0
Auxerre - Real Madrid 0 - 1
Real Madrid - Milan 2 - 0
Milan - Real Madrid 2 - 2

Ajax - Milan 1-1
Ajax - Auxerre 2 -1
Auxerre - Ajax 2-1

Dette er ikke voldsomt målrikt fra noen av sidene, tatt i betraktning at målfarlige spillere som Luis Suarez, Higuain og Ronaldo har vært i aksjon. Målrikt var det heller ikke da Ajax tok i mot PSV Eindhoven til toppkamp i Eredivisie på lørdag, det endte 0-0. Det var tredje kamp på rad Ajax ikke scoret.

Ajax har de fleste spillerne på plass i dag, Emanuelson ser ut til å være eneste fravær av betydning. Real Madrid-sjef Mourinho hviler spillere som Khedira, Carvalho og Higuain, muligens flere. Mourinho trenger skadefritt lag til neste kamp, som er langt viktigere enn dagens, nemlig El Classico mot Barcelona. Det er meget mulig at Mourinho vil være tålelig fornøyd med ett poeng og null skader på nøkkelspillere i kveld.

Over 2,5 mål i kampen er favoritt hos Norsk Tipping. Vi mener under 2,5 mål skal være favoritt. Det er ikke vanskelig å se for seg Real Madrid stå og sentre ball ganske lenge siden de ikke trenger å vinne, det stilles heller ikke samme krav til underholdning som hjemme på Santiago Bernabeu. Ingen vil bli skadet, alle vil spille El Classico. Ajax virker mindre farlige fremover enn ellers i disse dager, og 1,80 på under 2,5 mål spilles. Objektet må kombineres.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Sporting Braga - Arsenal over 2,5 mål
Det er spennende i gruppe H der Arsenal og Shakhtar Donetsk topper med 9 poeng hver og Braga følger med 6. Partizan er i praksis ute med sine 0 poeng.

Braga er i sjeldent dårlig form om dagen og har nå tapt tre kamper på rad i portugisisk liga, 0-2 borte for Rio Ave, 2-3 hjemme for Beira Mar og 1-2 borte for Vitoria Guimaraes. Dette er lag man normalt skal ta poeng fra, hvertfall ikke slippe inn to-tre baklengs for.

Arsenal har levert et par mystiske opptredener i Premier League i det siste. De ledet 2-0 hjemme mot Tottenham men tapte til slutt 2-3. Uvanlig, men hvertfall ikke kjedelig. Arsenal vant det første oppgjøret mot Braga 6-0 i London, og de trenger ett, gjerne tre, poeng i dag for å ikke miste førsteplassen i gruppa til Shakhtar, som spiller borte mot Partizan og fort vinner i Beograd.

Arsenal har spilt 6-0, 3-1, 1-2 og 5-1 i sine fire kamper hittil, altså kun over 2,5 mål og et snitt på 4,75 scoringer per match. Braga har spilt 0-6 da naturlig nok, 0-3, 2-0 og 1-0, et snitt på 2,75 scoringer per match og nå er forsvaret deres lekk.

Arsenal hviler van Persie, Arshavin og trolig flere andre, mens Bendtner og Gibbs kan få spilletid. To tidvis ustabile forsvar skal i aksjon her, Norsk Tipping mener det er helt åpent om kampen går over eller under 2,5 mål med sine 1,70 i odds på begge utfall, vi mener denne dagens kandidat til å gå over 2,5 mål (ved siden av Chelseas match men der tilbys ikke denne typen spill). 1,70 på at kampen vil inneholde tre scoringer eller mer spilles. Vi får en dobbel til 3,06 i odds og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 20.40.

Vinn premier på oddstipsene dine i dag

44. Ajax - Real Madrid - over/under 2,5 mål 1,60 1,80
48. Sporting Braga - Arsenal - over/under 2,5 mål 1,70 1,70

Total odds 3,06

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill