Gå til sidens hovedinnhold

Endelig et tilbud til proffene!

Disse skiene ta deg til nye høyder.

Skiene fra Movement er lovpriset i utlandet og hyllet for sin teknologi. De skiller seg med topp design og funksjonalitet. Dette er råtøffe ski takket være den lave vekten, allsidigheten og de gode kjøreegenskapene.

Movementskiene kommer i forskjellige modeller med ulik funksjonalitet og allsidighet. Skiene har de rette kvalitetene for sine respektive bruksområder.

Movementskiene har en kjerne av tre og karbon forsterkninger, mer trenger man ikke å si. Dette er noen råtass av ski for allroundbruk på fjell og i pist.

Se alle modeller her

Kvalitetsmerke i utlandet

Movement Skies har utmerket seg som et av de største kvalitetsmerkene for topptur og frikjøring i utlandet, der innovativ teknologi er nøkkelen til suksess. Innføringen av NORTH TPT fiberteknologi er beviset for det. Denne teknologien bidrar til økt styrke, dynamisk ytelse og gode skiegenskaper.

Utrolig pris

Disse råtøffe skiene kan du få til hele 40 % rabatt. Skiene fra Movement er en del av markedsføringskampanjen utført av Nettavisens nettbutikk Innpris.no. Vi unngår fordypende mellomledd, noe som muliggjør at vi kan tilby skiene til en utrolig gunstig pris. Antallet ski er begrenset, så vær rask hvis du vil sikre deg skiene fra Movement.

Tilbudet finner du her

Under kan du se skiene i action

HTML EMBED

Se også skibrillene fra Zeal Optics til 35% rabatt

Fleece fra Columbia til 75% rabatt

Jakker med opptil 65% rabatt