Nettavisen.no

Tjenester
Foto: hesteguiden.com

Enorme penger å spille om i V75!

Ja, det er dobbel Jackpot, og nesten 6 millioner kroner ekstra er lagt i syverpotten, og det er således ikke dagen for å finne på de helt store krumspringene!

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Det vil med andre ord si at du får nærmest tre ganger så godt betalt dersom du klarer å prikke syv rette denne lørdagen i forhold til ved en ordinær omgang, og da nytter det ikke å drømme om 30-oddsere i hvert løp!

Vi har dermed en svært spennende lørdag å se frem til, når landets hovedbane avikler sin V75-kjøring, og sportslig sett er det to tradisjonsrike storløp for kaldblodshester som er hovedoppslagene. Jakob Meyers Pokalløp kan kun vinnes en gang, og årets favoritt til å kamme hjem den gjeveste sjekken pålydende 150.000 kroner er fjorårets konge Åsajerven (var tredje i 2008, andre i 2009, og da blir det vel seier i år?). Landets beste 4-åringer skal ut å kjempe om heder å ære i H.M. Kongens Pokalløp, og vinneren av den bataljen får 125.000 kroner som lønn for strevet.

En herlig klaff!
Ja, det fikk vi på Bjerke på onsdag, når vår spenstige banker Petula Santanaholdt unna til seier i V75-finalen. Det er små marginer i dette gamet, men denne gangen gikk det vår vei, og smått fantastiske 106 606 kroner innspilt på våre spilleforslag kunne dermed bokføres. Det er ikke langt mellom himmel og helvete i denne bransjen (det er nok av tunge perioder...), og det er ingen grunn til å bli kjepphøy av onsdagen bravader. Vi må prøve å levere varene året rundt (og jobbe på som best vi kan), og forhåpentligvis sørge for at våre trofaste lesere kan få besøke utbetalingslukene litt oftere enn de fleste!

Vanvittig pott!
På Bjerke på lørdag ligger det hele 5 865 592 kroner ekstra i syverpotten, og i tillegg er Jokerpotten på fire millioner kroner i sving. En kupong som er alene om å ha 7 rette vil dermed bli verd mer enn 14 millioner kroner forutsatt en omsetning på rundt 20 millioner kroner!

Flåtens seiersmaskin innfrir?
Ja, vi har god tro på at favoritten 6 Ramstad Loke innfrir sitt favorittstempel i den femte avdelingen, og da bokfører i så fall Moe Odin-sønnen sin femte strake triumf. Vi har vært litt skeptiske til 6-åringen ved en rekke anledninger, all den tid han til tider har plundret litt med aksjonen, men i den siste starten syntes vi Flåten-traveren så helt dønn strøken ut.

Vår banker for dagen var bedre enn noensinne ved den anledningen, og seieren på flotte 30.6 full vei ble jo da også av den overlegne sorten til slutt. Vi regner med et tidlig avansement fra vanligvis offensive Geir Flåten, og vi tror konkurrentene nå har såpass respekt for den kapable krabaten at veien frem til tet bør bli relativt billig.

Hovedopponenten 3 Polar Høvding er vanskelig ned startsiden, og selv om Lome Elden-sønnen trolig er best på kapasitet, tror vi det blir for tøft å ta ned favoritten med en tung sisterunde via sporene til slutt. Innfridde som vår banker i V75`en på Forus gjorde 9 Dan Pål, men Tjomsland-traveren holder ikke samme klassen som de to favorittene. De som fisker på dypt vann bør merke seg 11 Frøen Marida, som var brenngod etter tidlig galopp sist (2-prosenter!).

To spurtsterke krabater gjør opp?
I det som ligner et løp hvor det kan bli litt tøff kjøring innledningsvis har vi god tro på at 9 Atlantic Ås og 11 Guilty Victory (går ned en klasse her!) er med i den fremre treffen, når pengene skal fordeles til slutt. Førstnevnte var klart godkjent til tredje i V75`en sist etter litt pause, og løp i kroppen har normalt gjort godt. Rite On Line-sønnen står i nydelig rygger fra start, og det bør således ligge ant til en kremreise underveis. Sistnevnte har neppe vært i bedre form enn han er akkurat nå, og med champion Høitomt ved spakene er Comets Tail-sønnen i de beste hender.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Spennende oppgjør!
Ja i hhv V75-3 og i den sjette avdelingen braker en rekke skarpskodde kaldblodshester sammen i de to storløpene for dagen, og i den tredje avdelingen kan ikke 9 Åsajerven unngå å bli favoritt. Järvsöfaks-sønnen har jo et rent gaveløp på papiret, og dersom vi hadde vært dønn sikre på at formen var noe nær på topp, ja så hadde vi ikke gardert. 8-åringen fungerte ikke som best i den siste starten, og i følge eieren har ikke oppladningen vært optimal frem i mot dagens dyst (ikke fått trent som ønskelig p.g.a kulden).

Dette faktum gjør sitt til at vi tyr til noen garderinger, og vi tror 1 Neslands Loke skal ha en fair sjanse til å forsvare sitt innerspor. Den seiersvante Moe Odin-sønnen var brenngod i den siste starten, der selveste Mørtvedt Jerkeld mått bite i det sure eplet. Asbjørn Mehla kan være en perfekt match på 10 Hallsta Lotus, og Persson-traveren var bedre enn forventet sist. Løp i kroppen etter litt pause har normalt gjort godt, og tredjevalget må ses på som en stor outsider, sammen med 3 Åkre Lurifax (hesten er bra den, og det er spennende med Kai Johansen opp!).

Det går fryktelig rapporter på 4 Wiking Blesen i V75-6, og fra tet er Moe Odin-sønnen hesten å slå. Romtveit-traveren var jo årgangens klart beste tidlig på sesongen i fjor, og dersom stridsmoralen er tilbake på topp kan det holde helt hjem ved denne anledningen. 4-åringen var svært positiv til tredje på fine 28.7 full vei fra en vanskelig utgangsposisjon i Drammen sist, og andrevalget i spillet kan være snakk om en frekk banker.

Vi kan dog ikke gå utenom 7 Horgen Tore, og dersom vi kjenner dyktige Jan R. Mjølnerød rett har Østfoldingen prikket en ny formtopp på Spikeld-sønnen til dagens dyst. 4-åringen var helt enorm ved sin Kriterie-triumf i fjor, og favoritten i spillet har vært holdt i gang igjennom vinteren med tanke på nettopp dette oppgjøret, og den herlige krabaten får en plass på våre tre største spilleforslag!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Kommentarer til V75-1, 4 og 7 kan du lese ved å klikke her!

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 96, 384, 840 og 2304 kroner,som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på 100 og 320 kroner ligger ute her .

Det største V75-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se V75-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 18.00-18.45 på lørdag!