Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

Ensom på Valentine? Fortvil ikke!

Misfornøyd med at du nok en gang må tilbringe Valentine som single, og heller ikke får noen gave? Nå kan du få hjelp!

Den 14. februar nærmer seg med stormskritt, og vi gleder oss til hjertesjokolade, romantiske middager og litt tid med vår kjære.

Men er du en av de som ennå ikke har funnet din drømmepartner, gleder du deg kanskje ikke like mye til den kommende søndagen. Vel, det er ingen grunn til å fortvile.

På Norges største datingtjeneste Side2 Match kan du nemlig få hjelp til å finne en som passer for deg.

Single søker partner på Side2 Match!

Finner lykken
Nettdating blir stadig mer utbredt, og i USA innrømmer hver åttende som gifter seg at de har truffet partneren på nettet. I en hektisk hverdag hvor single i alle aldere ønsker å finne en kjæreste, men samtidig ikke tilbringe hundrevis av timer på byen på jakt etter Mr. Perfect, så er nettdating løsningen.

Kveldsvakter og aleneforeldre
Hanna Bergholm, markedsansvarlig i Match.com, er klar på hvorfor nettdating stadig øker i omfang.

- Det er viktig å huske på at vi lever i et hektisk samfunn, hvor mennesker arbeider til alle døgnets tider, og hvor det ikke lengre er like enkelt å gå ut på kvelden og treffe noen. Før treff man sin partner tidligere, mens man var student kanskje, men i dag treffer man gjerne sin partner senere i livet.

- I tillegg finnes det fler single med barn - eller aleneforeldre - som ikke har like stor frihet i forhold til å gå på byen for å treffe noen, påminner Hanna oss om.

Din drømmepartner
Match er Norges største datingtjeneste med over 350 000 medlemmer. Enten du er ute etter en flørt, en kjæreste eller en ektefelle er Match derfor et svært godt utgangspunkt, og med verktøyet MatchMe kan de finne din drømmepartner for deg.

Her kan du lese om MatchMe

Har du lyst til å finne den rette i dag? Klikk her for å gå til Match!