Nettavisen.no

Tjenester

Er du en av de mange med dårlige matvaner?

Med Godtlevert.no skal den norske befolkningen skjerpes på matfronten.

For mange nordmenn er dårlig matvaner er et utbredt problem, men kanskje ikke uten grunn? I dagens samfunn skal du gjerne prestere på en rekke ulike arenaer - du skal være den perfekte foreldre, den hardarbeidende kollegaen, den sporty naboen og den sprudlende vennen. Hvordan i all verden skal man da få tid til å lage sunn og god mat? 

Mange ender derfor opp med enkle middagsløsninger, rett og slett fordi man i en hektisk hverdag ikke rekker annet. Er du en av de mange som sliter med lite gjennomtenkte middagsløsninger, som ofte er dyrere enn forventet, usunt og det værste av alt, ofte smakløst? Du er ikke den eneste. 

Nå skal imidlertid trenden med nordmenns dårlige matvaner snus - og det med hjelp av Godtlevert.no

Bestill middagene fra Godtlevert.no her

Den enkelste veien til gode matvaner

Godtlevert.no er tjenesten som hver uke leverer midddager til over 10.000 nordmenn. Kjendiskokken Ole Martin Alfsen, kjent fra både "4 stjerners middag" og for utgivelsen av den suksessfulle boken "Familiekokeboka" i samarbeid med Tom Victor Gausdal, er hjernen bak oppskriftene på Godtlevert.no

- Mange nordmenn har veldig dårlige matvaner, og med det mister de muligheten til både gode smaksopplevelser og et smaksrikt liv. Vi skal bidra til at den norske befolkningen får bedre, men også sunnere, matvaner. Dette har vært motivasjonen bak konseptet Godtlevert.no.

Ole Martin Alfsen forteller videre at det er veldig mange nordmenn som til daglig går rundt med dårlig samvittighet fordi man av ulike faktorer ofte ender opp med lite gjennomtenkte, og ofte usunne, middager. Å endre sine dårlige matvaner er imidlertid ikke noe problem, i hvert fall ikke hvis du lar Godtlevert.no gjøre jobben for deg.

- Godtlevert.no består av et faglig sterkt team med lang erfaring, som jobber med å hele tiden utvikle, gjennomarbeide og teste ulike menyer. Det unike med Godtlevert.no er at vi jobber tett med ulike leverandører, for å sikre sunne og rene produkter.

Bestill middagene fra Godtlevert.no her

En smakfull opplevelse - for alle og enhver

Godtlevert.no finner du ulike menyer, tilpasset ulike behov. Expressmenyen er for deg som ikke vil bruke mye tid på matlaging. Originalmenyen utfordrer smaksløkene noe mer, men tar litt lenger tid. Perfekt for småbarnsfamilien er barnemenyen – til tross for navnet passer den både for store og små.

For de som vil ned i vekt, eller leve litt letter, utvikler også TV-kokken en ukentlig meny i samarbeid med Grete Roede, kalt Roedemenyen.

For Ole Martin er det viktig at middagene skal berike hverdagen.

- Menyene henter gjerne inspirasjon fra sesonger og sesongens råvarer. Samtidig prøver jeg å tenkte helhetlig: ikke bare skal ukens middager være variert, men også i sesongen skal man få et spennende og bredt utvalg av middager.

I tillegg til dette, henter kjendiskokken inspirasjon fra tidligere erfaringer, andre kolleger, gamle oppskrifter, bøker og nettet - for så å utvikle helt unike oppskrifter. Oppskrifter som i følge tilbakemeldinger fra brukerene faller i smak:

- Tilbakemeldingene fra brukerne viser at de sparer både tid og penger, på sunn og god mat. Når man på samme tid hører om flere familier som opplever at middagen blir en familieaktivitet og et samlingspunkt, er det klart at det varmer kokke-hjertet, humerer Ole Martin. 

Her bestiller du middag levert på døren