I 2018 har drivstoffprisene i Norge blitt stadig høyere, og ferske tall fra SSB viser at prisene på drivstoff og smøremidler har steget med 12,7 prosent den siste tolvmånedersperioden.

I sommer er det blitt satt flere prisrekorder på drivstoff, og 3. september steg listeprisen på bensin til rekordhøye 17,09 kroner literen. De rekordhøye prisene forklares med en oppgang i oljeprisen og en styrking av dollaren - noe som har ført til at innkjøpsprisene for bensin og diesel har økt.

Ifølge globalpetrolprices.com er Norge for tiden det tredje dyreste landet i verden når det gjelder bensin og det nest dyreste hvis du skal fylle diesel.

85 øre i rabatt per liter
Heldigvis finnes det en enkel metode å redusere utgiftene til drivstoff på. Med kredittkortet 365Privat MasterCard får du til sammen *85 øre i rabatt når du tanker på Esso-stasjoner (beregnet utfra en literpris på 14 kroner).

Tilbudet gjelder fra første liter. Dette er utvilsomt Norges beste drivstoffavtale for privatkunder, og alle bilister burde derfor skaffe seg kortet for å spare mest mulig på drivstoff.

Som 365Privat Mastercard-kunde får du også 2 prosent cashback på alle bensinstasjoner i hele verden.

Her kan du lese mer om 365Privat Mastercard og bestille kortet

Cashback og fordelsprogram
365Privat MasterCard har gjennom mange år vært et av Norges mest populære kredittkort. Markedets beste drivstoffrabatt er naturlig nok én av grunnene til populariteten, men brukerne av kortet får også tilgang til fordelsprogrammet Danske Bank Reward. Her finnes det flere lukrative rabatter hos et stort utvalg av butikker. I tillegg får kortholderne tilbud på strømavtale, reiseforsikring og leiebil.

Det koster ingenting å eie eller anskaffe 365Privat, og du får inntil 45 dager rentefri kreditt på alle varekjøp.

For å bli godkjent kunde må du være over 21 år.

Les også: Dette kredittkortet trenger du i sommer

Få oversikt: Dette er de beste kredittkortene i Norge

*34 øre i rabatt per liter drivstoff (inkl. mva.) på pumpeprisen, i tillegg til 3,65 prosent cashback som du får med 365Privat. Rabatten gjelder på alle Esso-stasjoner i Norge, med unntak av enkelte marinaer og små stasjoner. Hvis literprisen er høyere enn 14 kroner, vil rabatten bli mer enn 85 øre.

Eff.rente 25,53%, 15.000 o/12 mnd, kr. 16.929. Årsgebyr: 0 kr.

Her kan du lese mer om 365Privat Mastercard og bestille kortet