Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Er han bare ute etter en flørt

Har du ikke lyst til å kaste bort tiden din? Se hvordan du kan avsløre gutta her.

Selv om mange menn og kvinner ønsker seg ekstra inderlig en partner når sommeren kommer, så er det ikke alle som er ute etter en livsledsager av den grunn.

Og det er jo greit nok det, bare er åpen om det. De fleste vil nok gjerne gi inntrykk av det for å få en potensiell partner på kroken, men er du klar for barn og Volvo så ikke la deg lure.

Sjekk om noen av naboene dine er single her! (Gratis registrering og bruk)

Her er hvordan du kan avsløre flørterne:

1. «I søkelyset»
«Dersom en mann stiller seg opp foran solstolen/solsengen din eller eventuelt barstolen og lener en fot på kanten, så er det for å fremheve sine edlere deler», sier Janine Driver, president av «the Body Language Institute».

På den måten kan alle andre se det også, at han har noe å «by på» som han gjerne vil vise frem, samt at han bare er ute etter å få deg her og nå.

2. Øyebrynene
Følg gjerne med på øyebrynene hans. Dersom en gutt eller mann er interessert i deg, og da mener vi virkelig interessert og ikke bare ute etter en flørt, så vil han lytte når du snakker og heve øyebrynene flere ganger gjennom samtalen.

Se på det som en slags ereksjon - han er så opptatt av deg at han ikke klarer å holde seg, eller øyebrynene i dette tilfellet, nede.

3. Poster for verden
«Smil til kamera» så vet alle i hele verden, eller ihvertfall alle som er viktig for han (venner på Facebook), at han har noe på gang med deg (les noen).

«Folk som er veldig opptatt av bekreftelser fra venner og bekjente, er dessverre også litt for glade i øyeblikkets tilfredsstillelse», sier Katherine Chloé Cahoon, forfatter av «The Single Girl's Guide to Meeting European Men».

Med andre ord så er det ikke så stor sjanse for at denne karen kommer til å fri.

Ta personlighetstesten og se dine matcher!

4. Ikke venn på FB?
Dersom du smugkikker på siden hans for å se om han kanskje har skrevet noe som du kan oppfatte som et hint om at han er interessert i deg, så ikke bli skuffet om du ikke finner det. Vær glad!

Les punkt 3 en gang til, og vit at en mann som virkelig er interessert i deg vil bygge opp tillitt før han spør om ditt vennskap. Eller skriver noe som kan oppfattes som at han antar dere som et for et par å regne.

Den seriøse mannen vil nok være helt sikker i sin sak før du innlemmes i hans Facebookside, så ikke vær bekymrret om du ikke finner noe om deg selv der, til å begynne med.

5. Lytter med berøring
Dersom en mann ikke klarer å la være å ta på deg samtidig som han stiller deg spørsmål om hva du har studert, hvor du bor, hva som er din favorittfilm e.l. så er det tydelig at han egentlig ikke er så interessert i svaret.

Han klarer rett og slett ikke å styre seg - noe som burde være et varsel om hva han egentlig er ute etter.

6. Navelen som veiviser
Følg med på hvordan han står i forhold til deg. Står han vendt mot deg slik at hans navel peker mot din, så er det et godt tegn.

I så fall vier han sin fulle og hele oppmerksomhet til deg.

Dersom hans venner kommer og han fortsetter å stå ovenfor deg navel til navel, så er det enda bedre. Han vil nok ikke la deg gå med det første.

7. I badekaret sammen
Får du en invitasjon til å ta et bad sammen med en mann, så ikke tro han bare har gode hensikter.

«Det er det samme som når en mann spør om du vil være med hjem, etter en kveld på byen», sier Cahoon.

Finn heller en som respekterer deg, og som spør om han kan få invitere deg med ut på en middag, eller om han kan få lov til å ringe deg.

8. Groupon-type
Menn er ikke så flinke til å planlegge, så dersom din utkårede for øyeblikket har kjøpt en groupon-deal, booket bord på en fin restaurant eller kjøpt teaterbilletter en stund i forkant, så er det tydelig at han har planer om at dere skal tilbringe tid sammen i fremtiden.

Det er et godt tegn på at han ikke bare er interessert i en flørt her og nå.

Lyst til å finne en partner nå?
På Match.com finner du massevis av single kvinner pog menn på jakt etter en partner.

Klikk her for å se single menn (og kvinner) (gratis innmelding og søk, samt første mailkontakt)

Litt hjelp?

Ta den store personlighetstesten og se hvem Matchs sine eksperter mener vil passe for deg.

Klikk her for å lese mer (Gratis test og matching)

(Kilde: cosmopolitan.com)