Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Er han verdt å samle på?

Noen gutter er bedre partnere enn andre. Lær deg hvilke.

Det er mye som skiller en flott partner fra en dårlig, men det kan være vanskelig å se det når du først er inne i et forhold.

Her er 12 små kjærlighetserklæringer fra leserne av Cosmopolitan.com, som viser hvordan deres respektive partnere har bekreftet kjærligheten ovenfor de.

Les de og spør deg selv om du kan kjenne deg igjen i dette, eller om din partner kanskje er aller mest opptatt av seg selv.

Er han det er du i så fall advart og bør vurdere om du vil fortsette å ha det slik, eller om du heller vil være sammen med en som virkelig respekterer deg og setter pris på deg på.

Finn en partner som respekterer deg her!

Kjørte 10 timer
«Min kjæreste bor for tiden en ti timers biltur unna meg. En kveld fortalte jeg han at jeg hadde hatt en skikkelig dårlig dag og at jeg var litt lei meg.

Morgenen etter ringte det på døren, og der sto han og tilbød meg en klem...», forteller Halee B.

Omsorg
«Tre dager etter at mine foreldre gikk fra hverandre, så tilbød kjæresten min seg å bli med min mor på min lillesøsters kamp, slik at hun slapp å gå alene», sier Ashley C.

Oversikt
«Han har laget en hylle til neglelakkene mine, fordi jeg har naglelakkmani og altfor mange som igjen gjør at jeg bruker mye tid på å finne den jeg vil ha», avslører @christicatt.

Passer på
«Uansett hvor sent vi kommer hjem etter å ha vært ute på byen passer han på at jeg tar av meg sminken. Han vet nemlig hvor sterkt jeg hater å våkne opp med sminke på», sier @ashleyara.

Tenker på meg
«Han bestilte min favorittfilm og fikk den sendt hjem til meg (Beauty and the Beast), signert: «Til: The Beauty Fra: The Beast»», forteller Carly A.

Stiller opp
«Jeg var i banken når det begynte å regne. Min kjæreste ventet i bilen, men kom ut og møtte meg ved inngangen med min paraply slik at jeg slapp å bli våt», sier @bnisbett1.

En notis
«Jeg kom fra jobb og skulle hente bilen, også så jeg noe på frontruta. Det var en liten lapp fra min kjære hvor det sto: «Jeg elsker deg»», forteller Wanda V.

Samboer
«Når jeg flytte inn med kjæresten min, så pakket han ut for meg og organiserte alt perfekt uten at jeg visste det», sier Amanda M.

Overraskelse
«Han møtte meg på jobb med tre forskjellige kjoler jeg kunne velge mellom og en flott blomsterbukett, og fortalte at han hadde booket bord på en fin restaurant», forteller Kat R.

Tannbørste
«Han kjøpte en tannbørste til meg første gangen jeg overnattet, og ba meg la den stå til neste gang», sier Kayla M.

Spandabel
«Min kjære husket hvordan jeg luktet, og gikk ut og kjøpte hele det eksklusive settet med diverse produkter til meg», forteller Nicole M.

Ingen partner?
På Match.com finner du massevis av kjekke og sjarmerende single menn på jakt etter en partner.

Klikk her for å se single menn (og kvinner)(gratis innmelding og søk, samt første mailkontakt)

Litt hjelp?

Ta den store personlighetstesten og se hvem Matchs sine eksperter mener vil passe for deg.

Klikk her for å lese mer(Gratis test og matching)