Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

Et hemmelig tilbud

Nettavisens medlemsklubb, Norgespasset, har mange gode fordeler og tilbud. Ett er så godt at vi ikke har lov til å skrive om det.

Det er allerede over 15 000 lesere av Nettavisen som har registrert seg på Norgespasset. Tjenesten er inngangsporten til alt det Nettavisen og dets partnere kan tilby, enten det er din egen nettavis - Nettavisen pluss - eller gode tilbud fra våre partnere.

I løpet av høsten og fram mot jul vil våre registrerte medlemmer oppleve mange fordeler, spesialtilbud og eksklusive tjenester i tillegg til de som allerede finnes. Du kan få 20 prosent rabatt på TGI Friday's, 10 prosent rabatt på Stormberg, 20 prosent rabatt på å lage dine egne t-skjorter, halv pris på Stena Line og mye mer.

Det hemmelige tilbudet
Samtidig er ett av tilbudene så bra at vi ikke får lov til å skrive om det, reklamere for det eller i det hele tatt nevne hva det er. Det vi kan si er at det ikke er en eneste husstand i Norge som ikke har bruk for det. Hemmeligheten er selvfølgelig at vår gratis medlemstjeneste, som ikke krever at du abonnerer på Nettavisen (som selvfølgelig nok uansett er gratis) eller noe annet, er lukket for våre lesere. Det betyr at vi kan gå til våre partnere og be om eksklusive tilbud nettopp mot de som er medlemmer.

Tilgang til nye tjenester
Så enten du vil tegne aksjefond kostnadsfritt, få rabatt på fotoboksvarsler, barneklær eller benytte deg av et særdeles godt tilbud på Vi Menn eller Kamille - i tillegg til rask og enkel, og eksklusiv, tilgang til våre nye tjenester når de kommer så kan det være lurt å registrere seg på norgespasset.no. Som medlem av Norgespasset får du nemlig tilgang til våre tjenester før alle andre, og vil få mange muligheter andre ikke får.

Vi kan også garantere deg at vi ikke kommer til å fylle mailboksen din med masse e-post du ikke ønsker eller bruke dine data til noe annet enn å utvikle enda bedre tjenester eller å finne enda bedre tilbud basert på hva du sier at du ønsker.

Du kan registrere deg på Norgespasset.no her - selvfølgelig helt gratis og særdeles uforpliktende.

PS! Norgespasset har to nivåer. Ett nivå som er fullstendig kostnadsfritt og et nivå vi kaller «gullmedlem.» For gullmedlemmer har vi helt eksklusive tilbud i tillegg til de andre vi gir til alle som registrerer seg. Du finner all informasjon på Norgespasset.no