De fleste vet at p-piller innebærer en økt risiko for blodpropp, men ikke like mange er klar over andre bivirkninger.

Humørsvingninger og vektøkning
De mest vanlige som brukerne rapporterer om er redusert sexlyst, mellomblødninger, kvalme, hodepine/migrene, brystspreng og økt utflod.

I tillegg melder andre igjen om sterke humørsvingninger, vektøkning samt hudproblemer. Forskning har også påvist at effekten av trening er dårligere ved bruk av p-piller.

Naturlig, alternativ prevensjon
Og selv om norske myndigheter har vært flinke til å informere om blodpropp-risikoen, så skorter det kanskje litt på informasjon rundt alternativene til p-piller.

Mange er nemlig ikke klare over at det finnes gode, sikre og hormonfrie alternativer.


Din personlige computer
PFC står for Personlig FruktbarhetsComputer og er et produkt for deg som ønsker en mer naturlig form for prevensjon - helt uten hormoner.

Det er en liten, personlig datamaskin, som hjelper deg til å måle hvor i syklusen du er til enhver tid. På den måten kan du vite om du er i en sikker periode eller ikke.

99,3 % sikkerhet
Computeren har en medisinsk dokumentert sikkerhet på 99,3% eller det som kalles en Peal indeks på 0,7. Det er det samme som det en kobberspiral har, mens p-piller har en Pearl-indeks fra 0,5 - 1,2.

Uavhengig av lege
En fruktbarhetscomputer er en engangsinvestering som gjør deg helt uavhengig av lege mht. prevensjon i fremtiden. Det er du som sitter i førersetet og bestemmer når du skal begynne, hvor ofte du skal måle deg etc.

Du trenger ikke gå til kontroll for å sjekke at ting sitter på plass, og du trenger heller ingen resepter for påfyll av piller.

Den er også svært enkel å bruke. Du måler bare temperaturen under tungen når du våkner om morgenen, og etter 1 minutt får du svar i form av et grønt eller rødt lys.

Grønt lys betyr at du er i en sikker periode av syklusen, mens rødt lys betyr at du er i en fruktbar periode.

Naturlig hele livet
En personlig fruktbarhetscomputer er et prevensjonsmiddel du kan bruke hele livet, så lenge du måtte ha bruk for det.

Den fungerer også som et godt verktøy når man ønsker seg barn, for å se når sjansene for å bli gravid er høyest.

Her kan du lese mer om den Personlig FruktbarhetsComputeren

Her kan du lese andre brukeres erfaringer med produktene