Nettavisen.no

Tjenester

Et klikk til et villere sexliv?

Veien til seksuell tilfredsstillese er ikke lang.

Uansett hva du måtte tro eller innbille deg er sex noe de aller fleste vil ha, og svært ofte må ha. Sex er en helt naturlig del av det å leve. Så er det et annet aspekt ved sex: den bør også være tilfredsstillende! Er du en av de som bør eller vil ha mer sex, eller som kunne tenke deg et villere og mer eksotisk sexliv? Da bør du lese videre.

Les også: Dette er Norges beste portal for uforpliktende sex

Ikke bare mer, men også villere sex!

"Unnskyld? Har du lyst til å ha sex" eller "Unnskyld? Vil du ha skikkelig het og vill sex?". Dette er replikker man stort sett ikke kan henvende seg til fremmede personer med. Det er nok mange som ville likt å disse spørsmålene, men det er ikke slik sjargongen i det fysiske liv fungerer. Derfor gjelder det å finne arenaer hvor slike spørsmål er dagligdags, og stedet du bør henvende deg til er den erotiske datingportalen C-date.

C-date er en diskret møteplass som passer for kvinner og menn som ser etter uforpliktende forhold og erotiske eventyr. Datingtjenesten er basert på et unikt matchingsystem hvor medlemmenes personlige preferanser og mål genererer veldig relevante treff - uansett hva dine seksuelle ønsker skulle være. Denne portalen kan gi deg både mer, og villere seksuelle opplevelser!

(Teksten fortsetter under bildet)

C-date forblir man anonym så lenge man vil, siden man kommuniserer gjennom det interne e-postsystemet. I tillegg får man kun relevante matcher som baseres på seksuelle preferanser – enten du er på utkikk etter en sexpartner, et spennende og erotisk eventyr eller å få dine villeste fantasier oppfylt.

Allerede siden C-date ble grunnlagt i 2008 har over 380 000 nordmenn testet siden, og man ser et særlig økende antall av registrerte kvinner som søker sex og spenning.

- I dag er 53 % av medlemmene på C-date kvinner, de fleste i alderen mellom 25 og 50 år. C-datetilbyr en diskret møteplass hvor mennesker med samme seksuelle preferanser blir matchet, og går inn med samme forventninger. Her er alt mulig, men ingen må, forteller gründeren bak C-date, Heinz Laumann.

Din den perfekte sexpartneren på 1-2-3

C-date kan du opprette en erotisk profil helt gratis og fullstendig uten forpliktelser.

Enkelte funksjoner er imidlertid kun tilgjengelig for betalende Premium-medlemmer. For å oppleve alle fordelene med C-date, vil du sannsynligvis ønske å oppgradere til premium-medlemskap før eller senere.

Fordelene for Premium-medlemmer er at man kan se profiler i sin helhet, inkludert bilder av dine matcher og deres fulle erotiske gallerier. I tillegg kan du som Premium-medlem sende personlige meldinger til dine kontakter.

Registrer deg helt gratis på C-date her