Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Keld Navntoft/SCANPIX

Ett poeng til naboen

Vi tror ikke AGF klarer å slå Silkeborg nå heller. Her er dagens oddstips.

Langoddsen byr på utvalgte fotballobjekter og svensk ishockey. Tottenham - Aston Villa er mandagskamp i Premier League, og det er også gjort plass til to argentinske oppgjør på programmet.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
111.Tottenham - Aston Villa (0-1) U 3,40
Aston Villa har spilt uavgjort i fire av fem bortekamper. Mot Manchester City holdt det ikke, det ble tap 1-4. Vi tror ikke de taper like stort mot Tottenham, men vi tror Villa taper. På de ti siste innbyrdes har fem oppgjør endt med en avgjørelse, alltid med sifrene 2-1. Også i dag synes vi 2-1 ser ut som et greit resultattips. Tottenham på hjemmebane skal bli et hakk for tøft for Aston Villa. En knapp hjemmeseier til 3,40 blir dagens langskudd.

Dagens avslag
103. Örebro - Mora H 1,30
104. Troja/Ljungby - Borås H 1,40
Disse lavoddserne fra Allsvenskan spilles ikke her i gården. Denne serien er for jevn til å sette spill til 1,30, og vi legger til at Örebros lange seiersrekke ble brutt forrige runde og at de ikke har noen spesielt god statistikk mot Mora. Troja/Ljungby har tapt fem matcher på rad, og oddsen på 1,40 må være en spøk.

Dagens spill
Vi har brukbar tro på Tottenham, men 1,40 blir litt lavt. Vi ser også to oppgjør på programmet som burde kunne bli meget jevne. Vi lar Racing Santander og Malaga spille i fred, oddsen for U er 2,85 der, mens i lokaloppgjøret i Århus-traktene belønnes uavgjort med 2,95. Vi ser nærmere på AGF og Silkeborg.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

96. AGF - Silkeborg
Dansk Superliga. AGF har gjort det godt etter opprykket. De ligger på 4. plass og er med i kampen om sølvet bak FCK, som ser ut til å vinne igjen, til tross for litt svakere lag denne sesongen. AGF har 4-3-0 på hjemmebane, og som vi sa før de spilte 1-1 borte mot SønderjyskE for to uker siden, så har tapet av matchvinner Graulund på topp ytterligere økt frekvensen av uavgjort. At AGF slår svake Køge 2-0 på hjemmebane er ingen overraskelse. Andre resultater den siste tiden er 0-0 mot OB, 1-1 mot Lyngby og 1-1 mot SønderjyskE.

Landskamp-pausen har hatt en positiv virkning på troppen, melder AGF på sin hjemmeside, da flere spillere er kvitt småskader. Dog er Petersen, Howard, Povlsen, Devdariani og viktige Graulund stadig ute, sistnevnte i månedsvis, dessverre. Det er gjort plass til to U19-spillere, Jønsson og Skhirtladze, i troppen:

Rasmussen, Ousager, Lucena, Håland, Sorin, Kure, Kirkeskov, Nielsen, Jønsson, Berg, Jørgensen, Sloth, Eckersley, Scheel, Nørregaard, Jóhannsson, Larsen, Skhirtladze.

Silkeborg imponerte med 4-1 hjemme mot gode FC Midtjylland før landslagspausen. Før det ble det 1-1 borte mot Horsens og tap mot lille Næsby i cupen, en kamp Silkeborg tydligvis ikke prioriterte. Silkeborg ligger på 8. plass med 5-5-5 totalt, 3-1-3 på bortebane. Trener Troels Bech tar med denne troppen:

Heinze, Mikkelsen, Jakobsen, Poulsen, Ørnskov, Holst, Bech, Kiilerich, Flinta, D. Pedersen, Solic, Saag, H. Pedersen, Hansen, Risgård, Illum, Ritter, Holst Rasmussen.

Det står 5-3-2 fordel Silkeborg i disse lokaloppgjørene. Silkeborg regnes som lillebror, men har tradisjon for å heve innsatsen maksimalt mot AGF, og er neppe noe dårligere lag per i dag. Det ble 1-1 i Silkeborg i sesongens første møte.

Vi forventer et tett oppgjør med mye nerve i NRGi Park. Begge lag er i god form, spesielt Silkeborg er inne i en god periode. AGF har ikke lenger Graulund på topp, og nøkkelen til poeng ligger nå mer i en trygg defensiv spillestil enn å sende nok baller opp på Graulund, som normalt ikke trengte mange sjansene. Dette blir jevnt, tror vi, og begge kan leve med ett poeng. U til 2,95 spilles som singel, innsats 100 kroner, spillefrist klokken 18.55.

96. AGF - Silkeborg 1,95 2,95 3,10

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill