Gå til sidens hovedinnhold

Få de beste tilbudene på nett

Som Nettavisen-leser får du eksklusive tilbud, rabatter og fordeler.

Nettavisens medlemsklubb Norgespasset har passert 70 000 medlemmer. Svært ofte får disse medlemmene spesialtilbud med eksklusive rabatter, tilbud og fordeler.

Fra fjellheimen til Barcelona
Som de siste søndagsmailen fra El-kjøp med svært tidsbegrensede men ekstra gode tilbud.

Alt fra hotellweekender (2 netter) for to personer inklusive frokost til kun 1495,- totalt for begge to, til faste rabatter på butikker som Stormberg og Securitas, ligger til enhver tid tilgjengelig til deg.

Bonus i år?
Og om du ikke er så heldig å få bonus på jobben i år, kan vi ihvertfall love deg en bra bonus om du passer på å klikke deg via tjenesten «Medlemsbonus», når du handler på nettet.

Her har vi nemlig forhandlet oss frem til å få prosenter av alle kjøp i retur, som du som kunde får tilbake hver gang du handler via Medlemsbonus, i en av de 150 tilgjengelige nettbutikkene.

Stadig nye tilbud
Tilbudene, fordelene og rabattene øker stadig i omfang, men er bare tilgjengelig for medlemmer.

Den siste fordelen vi har lansert er en reiserabatt på 400kr på DTF for de som har valgt å bli gullmedlemmer.

Noen fordeler er nemlig reservert for de som ønsker å betale for å bli gullmedlemmer. Det koster kun 149 kroner i året, og gir deg noen ekstra svært gode fordeler.

Begrensede tilbud


Bakgrunnen for at noen aktører ønsker at deres beste fordeler kun skal være for betalende er rett og slett regler og andre avtaler disse har.

Som gullmedlem får du også gratis cruise på Stenaline, så pengene vil være fort tjent inn igjen.

Gratis å bli med i Nettavisens medlemsklubb
Det er ellers helt gratis å melde seg inn og det medfører ingen forpliktelser. De aller fleste fordelene er selvfølgelig tilgjengelig for våre gratismedlemmer.

Her kan du melde deg inn