Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Thinkstockphotos

Få en kickstart på jobben

Etter ferien kan det være vanskelig å komme igang igjen. Slik får du en kickstart.

Høsten kommer tidsnok er det noe som heter, og etter ferien kan det ofte føles som om høsten kommer som en murvegg midt i ansiktet. Uansett hvordan du føler deg så kan det være greit å starte med å få litt hjelp, og komme raskere i gang.

Vi gir deg noen tips.

Deleger

Eller, kanskje mer riktig: Få noen andre til å gjøre jobben for deg. Skal du arrangere kurs, konferanser, møter, turer for jobben eller for den sakens skyld skaffe hjelp til vasking eller annet på jobben så er det aller enkleste å sende det som skal gjøres ut på anbud. Eller trenger arbeidsplassen en advokat, økonomihjelp eller annet?

Når alle anbudene kommer tilbake kan du presentere en pakke med valg for dine sjefer og virkelig få en høststjerne i boka.

Her finner du mittoppdrag.no - og det er selvfølgelig gratis å sende ut ditt oppdrag på anbud

Sjekk om du bør ha en annen jobb

Tjener du riktig? Har du lyst til å bli headhuntet? Selvfølgelig kan det være at alt det du ikke likte med jobben fortsatt ikke er så strålende. Da er mininntekt.no tjenesten for deg.

Sjekk her

Tren hjernen

Har du lyst til å gjøre det enda litt bedre på jobben? Med Hjerneklubben kan du huske bedre, trene nye språk og bli lynskarp i hoderegning.

Her finner du hjerneklubben

og, hvis alt det virker som for mye jobb får du bare gå hit , levere en Viking Lotto-kupong og håpe på flaks.