Nettavisen.no

Tjenester

Få et lekkert hjem til en rimelig pris

Denne nettbutikken har stort utvalg og alltid kampanjer.

Dersom du skal redekorere ditt gamle hjem eller innrede et nytt hus, må du først bestemme deg for hvilken stil du ønsker deg og som passer din personlighet og livsstil best.

Bredt utvalg og kampanjepriser

I den norske nettbutikken Sixbondstreet.com finner du et bredt utvalg av møbler og interiørartikler innenfor flere stilarter. Her finner du populære designmøbler og kule ting å pynte opp hjemmet med fra kjente merkevarer som amerikanske Jonathan Adler og nederlanske Eichholtz.

Ikke bare er møblene lekre, men du vil i tillegg alltid finne kampanjepriser med opp til 50 prosent rabatt. Akkurat nå kan du for eksempel spare 5350 kroner på en sofa med sjeselong, 1430 kroner på lekre spisestoler og 500 kroner på tidsriktige coffeetable med metallramme og bordplate i tre.

Se flere kampanjetilbud her.

Trenger du hjelp til å dekorere tilbyr nettbutikken også stylisthjelp som kan gi deg råd om innredning og innkjøp.

Vil bli størst på møbel og interiør på nett

Visjonen til gründerne bak sixbondstreet.com er å skape en nettbutikk man finner lekre kvalitetsprodukt som ikke selges overalt. Men, de skal og inspirere kunder og besøkende med et bredt utvalg til overkommelige priser.

Målet er å bli en betydelig nettleverandør av møbler og interiør.

Se alle de lekre produktene på Sixbondstreet.com

* Rommene på bildene i denne artikkelen er dekorert av Sixbondstreet.com. Har du spørsmål angående noen av produktene kan du kontakte nettbutikken på epost kundeservice@sixbondstreet.com