Nettavisen.no

Tjenester

Få flere barn, spar mer tid

Det kan være lett å få litt mer tid til overs hvis du får et par barn.

Yvonne Rislaa fra Arendal mener det er mye tid å spare på å få barn, gjerne et par stykker, for så å lære dem å gjøre husarbeid.

Yvonne Rislaa sitt tips er ett av få som har blitt testet ut i praksis og foreviget på film av komiker Jon Niklas Rønning i en kampanje for Microsoft. Bakgrunnen for innsamlingen var at du ved å bruke Microsoft sin løsning Office 365 faktisk kan spare så mye som én hel time hver dag.

– I første omgang spilte vi inn to filmer med Jon Niklas Rønning for å illustrere hvordan man på keitete måter kan spare tid og for å gi inspirasjon til hva slags tips vi var ute etter. Vi har nå spilt inn to nye filmer basert på de beste innsendte tipsene, sier Anna Olsson som er direktør for Office-divisjonene i Microsoft.

I samarbeid med YouGov gjennomførte Microsoft i juni en undersøkelse som viser at hele 37 prosent av landets befolkning opplever hverdagen som kaotisk. Samme undersøkelse viste også at så mange som 40 prosent ikke bruker digitale verktøy for å strukturere hverdagen. På spørsmål om hva respondentene ville brukt en ekstra time på dersom de hadde den, svarte 23 prosent på å hvile. 21 prosent ville brukt mer tid på venner og familie.

– Dersom flere hadde tatt i bruk digitale verktøy for å få bedre kontroll på hverdagen og mer effektiv bruk av tiden, ville flere fått frigitt tid til å bruke på sysler som barn, familie og venner. I Office 365 har du alle verktøy som lar deg koordinere og planlegge hverdagen bedre, sier Olsson.

Microsoft har fått tilsendt morsomme tidstips fra hele landet.

Her kan du se den første filmen basert på folkets tidstips.