Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Thinkstock.com

Få frisk pust døgnet rundt

Mange sliter med dårlig ånde uten å vite det. Slik beskytter du deg.

Dette er et annonsebilag for FP24 INSTANT FRESH.

Halitose - bedre kjent som dårlig ånde - er et daglig problem som rammer menn og kvinner i alle aldre. Selv om over halvparten av alle menn og kvinner sliter med dårlig ånde, er mange ofte ikke klar over dette selv.

Ingen er tjent med dårlig ånde, det virker sjenerende og uhygienisk på de rundt deg - som også garantert er de første til å merke det.

I munnhulen, mellom tennene og bakre del av tungen, finnes det bakterier som bryter ned matrester. I denne prosessen danner bakteriene svovelgasser som er illeluktende.

FP24 motvirker dårlig ånde
Heldigvis finnes det produkter som hjelper mot dårlig ånde. FP24 INSTANT FRESH er friske sugetabletter som nøytraliserer munnhulen. Et naturlig helsekostpreparat i en unik sammensetning med sorbitol og sink som er kjent for å hjelpe til med desinfisering av dårlige bakterier. FP24 er enkel og grei å ha med i vesken, ved sengebordet, på reise med mer.

Daglig bruk av FP24 holder munnen fri for illeluktende svovelgasser fra bakterier.

Bestill FP24 INSTANT FRESH nå og få forbruk for én måned gratis.

Lindrer munnskåld
Et munnskåld ligner på en liten vannblemme. Når den sprekker gjør det skikkelig vondt. Vi vet ikke hva som er den direkte utløsende årsak til munnskåld. Kanskje er det flere årsaker. Men det ser ut til at munnskåld oppstår som en hypersensitiv reaksjon, der immunapparatet vårt settes igang. Det kan også være virus eller bakterier som holder til på slimhinnen som startet reaksjonen.

Bestill FP24 INSTANT FRESH nå og få forbruk for én måned gratis.