Gå til sidens hovedinnhold

Få hjelp med nyttårsforsettene

Prøv gratistjenesten her!

Et nyttårsforsett kan være så mangt. Noen prøver å slutte å røyke, andre ønsker å bli snillere eller mer gavmild, mens en del tar seg selv i nakken og går inn for å få gjennomført oppgaver og mål som er blitt utsatt i lang tid.

Dersom årets forsett hører hjemme i den siste kategorien, kan Nettavisens gratistjeneste MittOppdrag.no være et godt hjelpemiddel til å endelig få jobben unnagjort.

MittOppdrag er en tjeneste du kan bruke til å innhente anbud på alt fra håndverkere og rengjøringshjelp til advokat og regnskapsfører.

Prøv MittOppdrag.no nå!

Tre tips
Dersom nyttårsforsettet ditt er å pusse opp kjelleren eller loftet, kan MittOppdrag hjelpe deg til få tilbud fra for eksempel snekkere og malere i ditt område.

Skulle du ha vært hos tannlegen for flere år siden og har et tannlegebesøk som nyttårsforsett, kan du innhente anbud fra kompetente tannleger.

Kanskje det er hagen som skal til pers i år? På MittOppdrag kan du få tilbud på drenering, graving, steinarbeid med mer.

Dette var noen få forslag til hva du kan bruke gratistjenesten til. Gå inn på MittOppdrag.no og se om du kan få hjelp til å få gjennomført ditt nyttårsforsett.

Bileier.no: Bli varslet før bilen din skal på EU-kontroll

Slik fungerer MittOppdrag.no
MittOppdrag.no er helt gratis for deg som bruker tjenesten, og det medfører ingen bindinger. Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut kontaktinformasjon, hva du ønsker å få utført til hvilken pris og hvor i Norge du bor, så vil leverandørene kjempe om å gi deg det beste tilbudet.

Du kan stanse oppdraget ditt når du måtte ønske det.

Det er ingen begrensning på hva du kan bruke MittOppdrag.no til, slik det er for de fleste andre anbudstjenestene på nett. Trenger du transport, eller en veterinær, eiendomsmegler eller webdesigner? Eller kanskje en snekker, vaktmester eller vaskehjelp?

Leder du en bedrift? Se om du finner billige konferanselokaler, revisorer, eller regnskapsførere på MittOppdrag.no.

Klikk her for å teste MittOppdrag – helt gratis.