Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

Få kjæreste før sommeren

Vanskelig å finne den rette? Vi hjelper deg å finne drømmepartneren før sommeren.

(SIDE2): Har du ikke lyst til å gå nok en sommer i møte som single? Registrer deg på Side2 Match i dag, så finner du drømmepartneren før sommeren!

Side2 Match er nemlig Norges største datingtjeneste med over 350 000 medlemmer. Enten du er ute etter en flørt, en kjæreste eller en ektefelle er Side2 Match et svært godt utgangspunkt.

3 veier til mål
Side Match kan du velge om du vil søke på parter ut ifra interesse, utseende, alder og kjønn, la drømmemannen eller drømmekvinnen finne deg, eller la oss hjelpe deg med å finne den rette.

Vi finner din match
Side2 Match tilbyr deg nemlig også hjelp til å finne den rette. For at vi skal kunne gjøre den jobben er det viktig at vi vet mest mulig om deg. Derfor må du da ta en personlighetstest laget av den kjente antropologen Helen Fischer, men du kan ta den på nettet, og den vil uansett gi deg nyttig lærdom om din personlighet. Les mer her

Når du har tatt personlighetstesten kan vi basert på din personlighet og dine interesser finner partnere som passer for deg. Vi sender deg partnere som du blir bedt om å rangere, og så blir du introdusert for andre som også har rangert deg høyt. Denne tjenesten kalles MatchMe, og er unik fordi ingen av dere blir presentert for hverandre, før dere begge har rangert hverandre høyt.

Her kan du lese om MatchMe

Har du lyst til å finne den rette nå? Klikk her for å gå til Side2 Match!