Gå til sidens hovedinnhold

Få kvalitetstid med barna

Hektisk hverdag? Slik får du mer tid med familien.

Synes du hverdagen er trist og grå, og at dagene går i ett? Selv om sommerferien er over er det viktig å unne seg noen avbrekk, hente seg inn og oppleve hyggelige ting sammen med sine nærmeste.

Se tilbud i medlemsklubben!

Ta med barna
Det skrives mye om at man som småbarnsforelder ikke skal glemme hverandre, men passe på å sette av tid til å være kjærester.

Det er vel og bra, men det er også viktig å sette av tid til å hygge seg sammen med barna. Å være forelder handler jo ikke bare om oppdragelse, lekser, riktige klær og kjøring og henting. Det handler også om å være en venn, ta seg tid til å leke, og rett og slett lære bort hvordan man skal kose seg.

Så hvordan sette av tid? Det letteste er å ta med familien på tur, for da trenger man plutselig ikke vaske klær, skifte lyspærer og male gjerdet. Istedet har tid til å spille spill, se en film sammen, svare på alle spørsmålene de har og kanskje hoppe i bassenget med de.

Noe for alle
Dyrt trenger det jo heller ikke å bli. Lån dere en hytte, lei deg inn på camping eller ta en tur med danskebåten. Velger du det siste, er et tips at Stena Line arrangerer «barnas båt» i alle skoleferier, slik at da er både aktiviteter, underholdning og mat tilpasset barna. Samtidig som de fortsatt tilbyr frisør, spa o.l. for de voksene.

I Nettavisens nye medlemsklubb finnes det også en rekke gode tilbud og fordeler til medlemmene, og 50% rabatt på tur med Stena Line er et av tilbudene. Meld deg inn helt gratis, og se om ikke du også kan spare både tid og penger på smart netthandel.

Slik gjør du det:

  • Logg inn på Norgespasset
  • Velg [ Alle tilbud ] i toppmenyen, og velg «aktuelt tilbud»
  • Trykk på knappen [ Bestill ]

Klikk her for å lese mer

(Du kan selvfølgelig også prøve alle de andre tilbudene du får)