Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Få legemidlene rett i postkassa

Nå kan du abonnere på røykeslutt, Paracet og mange andre legemidler også.

Lei av å handle nødvendige varer i lørdagsmylderet? Hadde kanskje foretrukket å ha blitt hjemme med kaffen og en god bok?

Det kan du nå.

Pakke til deg

Med den nye tjenesten fra Nettavisen, minpakke.no, bestiller du alle nødvendige forbruksartikler, inkludert legemidler, rett i postkassa.

Så enten du trenger nikotintyggegummi, Paracet (og andre legemidler), midler mot underlivssopp, barberblader, deodorant, o.b, en spesiell sjampo, kosmetikk, vitaminer eller kondomer bestiller du det på PC-en og får det levert rett hjem.

På abonnement
Kontaktlinser får du også, og du kan abonnere på alle produktene. Ja, så slipper du å bestille mer enn én gang.

Redigere når som helst
Du kan når som helst logge deg inn på minPakke (lagre lenken så slipper du å logge inn hver gang) og redigere din ordre, utsette enkeltprodukter, legge til og trekke fra.

Og siden tjenesten kan skryte av prisgaranti er det jo ingen grunn til at du skal bruke fritiden din på kjedelig lørdagsshopping av forbruksvarer.

Gratis innmelding og startbonus
Det er helt gratis å bli med, og melder du deg inn nå får du i tillegg kr 100 å handle for i oppstartbonus, som trekkes fra på første bestilling.

Når bestillingen så er iverksatt, er eneste tillegg portoen på maks kr 49.00.

Klikk deg inn på Minpakkke.no i dag, og registrer din shoppingliste, så er det bare å lene seg tilbake i godstolen og vente på at varene skal dukke opp i postkassa.

Er det varer du savner på Minpakke.no? Send en mail til minpakke.no!