Gå til sidens hovedinnhold

Få lydbok helt gratis

hvis du tester Spotify for lydbøker

Streamingtjenester for musikk har blitt svært populære i hele verden, og nå kan du også få en streamingtjeneste for lydbøker. Tjenesten lar deg streame og laste ned lydbøker, og laster du ned programmet får du over 1000 timer med lydbok helt gratis.

Blant bøkene du kan høre helt gratis er bøker fra Karin Fossum, Erlend Loe, Amalie Skram og Robert L. Stevenson. Du kan også høre på klassikere som Don Quijote, Draumkvedet og Huckleberry Finn. Uten å betale noe som helst.

Bøkene er lest av profesjonelle skuespillere og er de samme lydbøkene du kan kjøpe i butikkene. Vil du for eksempel høre Erlend Loes «Kurt kurér» så er det Erlend Loe selv som leser boken. Du kan også høre eventyrene om «Elefantungen og andre fortellinger» av Rudyard Kipling lest opp av Minken Fosheim. En barnebok som vil engasjere de aller fleste barn.

I tillegg er Ordflyt en gratis tjeneste. Over 1000 timer med opplest litteratur er tilgjengelig, og i tillegg kan du kjøpe nye bøker til svært lave priser.

Kun for Nettavisens lesere

I ett eksklusivt tilbud for Nettavisens lesere får du også hele lydboken «Jorden rundt på 80 dager» av Jules Verne til gratis nedlasting. Dette er en lydbok som normalt koster rundt 250 kroner i butikken, men som du nå kan laste ned og høre på mobilen, datamaskinen eller brenne på CD-plate for å høre på i bilen.

Tilbudet er en del av Nettavisens medlemsklubb for våre lesere, Norgespasset. Der får du også svært gode tilbud på hotellferier, penger tilbake når du handler på nett og rabatter i svært mange butikker.

Selvfølgelig er det helt gratis å bli medlem.

Klikk her for å lese mer om tilbudet

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg