Gå til sidens hovedinnhold

Få orden på livet nå

Planlegg det som skal gjøres i 2012 så enkelt som dette.

Det er ikke alt for mye man har overskudd til å gjennomføre i en værtung januar, spesielt ikke hvis man også skal prøve å følge opp egne nyttårsforsetter. Å gjennomføre de største prosjektene på hjemmefronten kan kreve energi som rett og slett ikke finnes.

Samtidig er det for oss alle mer enn nok som skal gjøres i løpet av ett år, både på hjemmefronten og på jobb. Januar er en perfekt måned for å planlegge det du ønsker å få gjort, og faktisk også sette i gang en del av prosjektene.

Den enkleste måten å gjøre det på er å bruke tjenester som faktisk hjelper deg i hverdagen, og som gjør jobben så utrolig mye enklere for deg.

Send dine oppdrag ut på anbud

Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag er den aller enkleste måten å få noe gjort på, enten hjemme eller på jobb. Ved å fylle ut et enkelt skjema kan du i ro og mak få tilbud og forslag fra svært mange leverandører som kan løse akkurat det du er ute etter.

Enten det er mat til en konfirmasjon, lokale til et 40-årslag, drenering rundt huset, bytte av vinduer, nye rør på badet eller at bedriften din trenger en ny revisor.

For å gjøre det enkelt for deg selv går du til www.mittoppdrag.no, klikker på registrer oppdrag og fyller ut skjemaet du da kommer til med din kontaktinformasjon og bransje, altså hva du trenger, og området du skal ha noe gjort i.

Anbudene blir sendt til din e-postadresse og du kan selv velge hvilke du svarer på.

Så lag en liste allerede nå på alt du vil ha gjort i 2012 og send oppdragene ut på anbud. Hvem vet - du har kanskje råd til dem alle?

Her finner du MittOppdrag

Skal bilen på EU-kontroll i år?

Det er ikke så lett å følge med på om din bil skal på EU-kontroll lenger. Vil du gjøre det enkelt for deg selv så går du til www.bileier.no og registrerer ditt bilnummer. Da får du varsel når du skal på EU-kontroll på e-post, og kan også bestille verksted direkte.

Her finner du bileier.no

PS! Her kan du se om du kan få billigere bilforsikring.

Det er lenge til våren

Selv om det til nå har vært varmt i lufta er det lenge til våren, og kulden kommer. Når kulden kommer går også strømregningen (og prisen) opp. Hvis du vil spare penger på akkurat det bør du sjekke her.

Få varene du alltid bruker i posten

Det er noen ting som du alltid trenger. Enten det er barberblader, kontaktlinser eller legemidler. Med minpakke.no kan du få det du ønsker tilsendt direkte i posten.