Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Poppe, Cornelius (SCANPIX)

Få rentedommen først

Bli den første til å vite hva Gjedrem gjør med renta.

Klokken 14.00 onsdag avslører sentralbanksjef Svein Gjedrem resultatet av rentemøtet i Norges Bank.

Styringsrenten ligger for tiden på 1,75 prosent, og de fleste ekspertene er enige i at den blir liggende der også etter dagens møte. Men hvem vet?

Dersom du vil ha beskjed om hva Gjedrem gjør med renten på slaget klokken 14, kan du få rentedommen på sms – helt gratis gjennom Nettavisens varslingstjeneste.

Flere tusen abonnenter
Gjør som flere tusen Nettavisen-lesere: Meld deg på vår sms-varslingstjeneste og få de største og viktigste nyhetene på mobilen.

Nå tilbyr vi sms-tjenesten gratis i en hel måned til nye brukere.

Du starter tjenesten ved å sende NYHET START til 2030. (Stoppe: Send NYHET STOPP til 2030).

Sport, økonomi og sladder
Vi har også mange abonnenter på sportsvarslingene, Side2s Sladdervarsel og økonominyhetene fra NA24. Disse varslingene har vi ikke gratistilbud på nå.

Som abonnent på sportsvarslingene må du regne med et høyere antall sms-varslinger enn på nyhetsvarslingen, så her har vi satt prisen til kun 2 kroner per melding.

Send SPORT START til 2030 for å melde deg på.

Sladdervarsel: Send SIDE2 START til 2030 (kr 4 per melding).

Økonomivarsel: Send NA24 START til 2030 (kr 4 per melding).

Du kan også melde deg på og av sms-tjenesten ved å gå til mobil.nettavisen.no på mobilen og klikke deg inn på «min mobil».

Som abonnent på nyhetsvarslingen vil du i snitt få 4-5 meldinger i uken. Gratistilbudet varer i én måned fra du melder deg på. Dersom du ikke ønsker å motta sms-meldinger etter prøveperioden, kan du melde deg av ved å sende NYHET STOPP til 2030 (nyhetsvarslingen koster 4 kroner per mottatte nyhetsmelding etter prøveperioden).

Du kan melde deg av de øvrige sms-tjenesten ved å bytte ut START med STOPP i meldingen til 2030.