Nettavisen.no

Tjenester

Få varene til innpris

Lei tulle-rabatter på ting du ikke trenger?

Det finnes svært mange tjenester som gir deg gode rabatter på svært mange ting du aldri ellers ville ha kjøpt. Enten det er en restaurant med mat du aldri ellers ville ha spist, eller voksing du ellers ikke ville vurdert.

Selvfølgelig er det mulig å gjøre kupp på slike tjenester også, men vi har nå inngått avtale med en tjeneste som går hakket videre.

Innpris.no er en tjeneste som gjør akkurat det navnet tilsier: Gir deg varene til innpris.

Slik fungerer det
Før du lurer på hvorfor det kan være slik og om det er noe lureri så kan vi forklare hvorfor dette kan virke. Det er svært mange nettbutikker og merker i Norge som ikke alltid får like mye oppmerksomhet. I tillegg er det mange ganger leverandørene kjøper inn litt for store kvanta av varer.

Vi holder av et vareparti hos leverandøren for deg til innpris, noe som betyr at du kan gjøre store kupp. Nettbutikkene gjør dette for å få oppmerksomhet. Vi får betalt for markedsføringen, og dermed vil alle parter være fornøyde. Mest av alt deg, som kan gjøre store kupp.

Spar tusenvis
Det betyr at du kan kjøpe en jaktdress som normalt ville kostet nærmere 4000 kroner for 750 kroner, eller at du kan kjøpe superundertøy med nesten 80 prosent rabatt. Det er heller ikke noen ukjente merker du kan kjøpe: Du kan få en Calvin Klein-body for damer til 57 kroner (70 prosent rabatt).

Nye produkter blir hele tiden lagt til, og det er selvfølgelig helt gratis å bruke innpris.no

Her finner du tjenesten

NB! Alle varene er i begrenset kvanta. Det kan lønne seg å følge med for å gjøre de virkelig store kuppene.