Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Privat

Fant advokat til halv pris

Elisabeth Høydal (66) brukte gratistjeneste på nett. Se hvordan du også kan spare penger.

66 år gamle Elisabeth Høydal fra Vikersund er et godt eksempel på at mange pensjonister er blitt superbrukere på internett.

Da hun en høst bestemte seg for å kjøpe snøstoppere på taket, brukte hun nettet til å finne noen som kunne skaffe til veie og montere dette.

- Jeg fant frem til en tjeneste som heter Mittoppdrag.no, og der søkte jeg etter snøstoppere til taket. Jeg fikk svar fra en leverandør i området, og han var veldig lett å forholde seg til. Han kom fort, og var heller ikke voldsomt dyr, forteller Høydal til Nettavisen.

Innhentet flere tilbud
Erfaringene med Mittoppdrag var så gode at hun bestemte seg for å prøve tjenesten på nytt da hun og ektemannen skulle sette opp testamente for barna.

- Det er umulig å vite om en advokat lopper deg, så jeg tenkte det kunne være lurt å innhente tilbud fra flere.

- Jeg fikk mange svar fra advokater på Mittoppdrag, og vi hadde egentlig tenkt å dra til en advokat i Oslo, da et siste tilbud kom inn fra en advokat på Hønefoss, som ikke er så langt unna Vikersund.

Halv pris
Da hun og ektemannen så prisen på det siste tilbudet, var de ikke i tvil om de skulle slå til på det.

- De andre advokatene lå på 2000 til 2500 kroner, men denne tok bare 1000 kroner for arbeidet. Konsultasjonen var også vellykket, og vi sparte både tid og telefonutgifter ved å bruke nettet. Derfor er jeg veldig glad for at jeg brukte Mittoppdrag. Det var meget vellykket, sier Høydal.

Hun har også planer om å bruke tjenesten til å få utført flere oppdrag.

- Vi har ikke malt entreen på ti år, og ettersom vi er pensjonister tenkte vi å ta oss råd til en maler. Da går jeg nok inn på Mittoppdrag igjen, smiler hun.

Du kan få tak i alle typer advokater på Mittoppdrag:
Arveoppgjør
Barnerett
Familierett
Forretningsadvokat
Patent
Selskapsrett
Skilsmisseadvokat
Strafferett

Slik fungerer Mittoppdrag.no:
Nettavisens anbudstjeneste Mittoppdrag.no er blitt en stor suksess etter lanseringen våren 2009, og hver uke tikker det inn rundt 1600 nye oppdrag fra lesere som vil ha tak i alt fra snekkere og anleggsgartnere til advokater og catering.

Mittoppdrag.no er helt gratis for deg som bruker tjenesten, og det medfører ingen bindinger. Du fyller beskriver hva slags oppdrag du ønsker utført og hvor i landet du bor. Leverandører og tilbydere som ønsker å utføre oppdraget ditt, kontakter deg på e-post med et tilbud. Du kan velge å være anonym for tilbyderne.

Dersom du finner noen av tilbudene interessante, tar du kontakt med de aktuelle tilbyderne på e-post eller telefon.

Husk at pris ikke alltid er det viktigste kriteriet når du velger hvilken bedrift som skal utføre oppdraget ditt. Du bør også ta forhold som seriøsitet, erfaring og tidsperspektiv med i bildet.

Lykke til med oppdraget ditt!

For advokater og advokatkontorer:

Vennligst kontakt Daniel Berg eller Alexander Jørgensen på tlf 400 85 317 eller 400 72 564 for veiledning om abonnement på MittOppdrag.no.