Nettavisen.no

Tjenester
(King)

Får du belønning?

Er du god nok, blir du belønnet i de fleste av våre morsomme nettspill.

våre spillsider finner du hundrevis av nettspill som du kan underholde deg med. Vi har plukket ut noen av de mest populære, som vi anbefaler deg å teste ut nå som helgen endelig er her.

Når du føler deg god nok kan du også velge å spille om penger, om du ønsker mer litt mer spenning. Innsatsene er små, men belønningene kan være store..


Backgammon
Ingen å spille Backgammon med? På våre spillsider finner du alltid noen å dele en spillopplevelse med, enten du bare vil slå ihjel litt tid, vinne penger, utfordre egne evner eller bli kjent med noen nye venner.

Spill her!


Zuma
Et spill som har eksistert lenge, men som også er et av de mer populære. Her gjelder det å få kontroll over den eldgamle aztekiske steinfrosken, som må forsvare de gylne hodeskallene mot strømmen av fargede kuler som truer dem. Skyt vekk kulene før det er for sent!

Spill her!


Spider King
Alle nyter en omgang med kabal en gang i blant, om ikke annet for bare å koble helt ut. Spider King er basert på en av de aller mest populære kabalene, og er like trollbindende som alltid! Lag sekvenser fra konge til ess, og de forsvinner som ved magi

Spill her!


Dart Duel
Dart Duel foregår i en luguber bar, hvor dartmesteren skal kåres en gang for alle. Du kan utfordre andre spillere i lobbyen for å finne ut hvem som har det beste kastet og den smarteste strategien.

Spill her!

Amazing Adventures
Dette spillet er fortsatt det mest populære blant spillerne, så vi tar det med på listen. Enkelt spill, men samtidig vanskeligere enn du tror. I tillegg er dette god trim for hjernen. Finn skattene som er skjult i bildet, før tiden renner ut.

Spill her!

Turneringer og jackpott
På våre spillspider finner du kun ferdighetsspill, og derfor har du også mulighet til å spille om penger og vinne jackpotter. Jackpottene er som regel tigjengelige i en begrenset periode, og den spilleren med den beste highscoren når tidsfristen går ut, vinner potten.

Du kan hele tiden se hvilket resultat du må slå for å vinne potten. I andre jackpott-turneringer fordeles potten mellom flere spillere.

Nettsamfunn
Våre spillsider er utformet som et nettsamfunn hvor du blir kjent med hyggelige spillinteresserte fra hele verden. Chat mens du spiller, les og skriv blogger, send gaver til dine nye venner og utfordre dem til et spill.

Det er også spennende og moro å følge med på rankinglistene på de ulike spillene. Klarer du å bli best i verden?

Klikk her for å prøve King!