Ikke frys - skaff deg strøm til innkjøpspris!

Kulda har satt kloa si i oss, og mange nordmenn våknet fredag opp til15-25 minus grader. Ifølge meteorologene blir det også bikkjekaldt i helgen.

Sibir-temperaturene fører til høysesong for frosne rør og lekkasjer, og mange steder kan det være vanskelig å få tak i rørlegger.

Dersom du er en av dem som nå står i kø for å få håndverkerhjelp, har vi et godt råd til deg: Prøv Nettavisens gratistjeneste MittOppdrag.no.

Mange og raske svar
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der du legger arbeidet du ønsker utført, ut på anbud hos mange tilbydere samtidig. Dermed øker du sjansen til å få svar fra en rørlegger som kan ta oppdraget ditt raskt.

Klikk her for å gå til MittOppdrags seksjonsside Rørlegger.

Starter ikke bilen?
Mange sliter også med biler som (nesten) ikke vil starte, og det kan derfor være lurt å ta en tur innom verkstedet for å få orden på motoren, batteriet og tennpluggene.

Klikk her for å gå til MittOppdrags seksjonsside Verksted.

Får du ikke gode nok svar der, anbefaler vi deg å prøve Bileier.no.

Trenger du ved i kulda?
Det er store pris- og kvalitetsforskjeller på ved og annet du trenger til oppfyringen. Send inn en forespørsel/anbud på ditt vedbehov, og få tilbud fra de ulike leverandørene rett i mailboksen, helt uforpliktende.

Klikk her for å gå til MittOppdrags seksjonsside for oppvarming.

Allsidig tjeneste
MittOppdrag.no kan også brukes til å innhente anbud innen en rekke andre bransjer. Trenger du advokat eller revisor, eiendomsmegler eller arkitekt, flyttebyrå eller persontransport, hotell eller catering; MittOppdrag.no hjelper deg!

Og det beste av alt: Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Slik fungerer Mittoppdrag
Mittoppdrag.no er en anbudstjeneste som er helt gratis for brukerne. Du kan innhente tilbud innen en rekke bransjer – alt fra håndverkere, advokater og anleggsgartnere til rengjøring, catering og transport. Mittoppdrag.no kan brukes til det meste.

Du registrerer hvilket oppdrag du ønsker utført og hvor i landet du bor. Deretter går anbudet ut til tilbydere i ditt distrikt.

Du slipper altså å lete i telefonkatalogen eller på nettet, og kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra aktører som ønsker å utføre oppdraget ditt. Du står fritt til å velge det tilbudet som passer dine behov – enten tid, pris eller seriøsitet er viktigst for deg.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

Mittoppdrag.no har blitt en stor suksess etter lanseringen tidligere i år. Tjenesten har på rekordtid blitt en av de største anbudsaktørene i Norge, med over 1000 nye anbud hver uke.

Strøm til innkøpspris
På Nettavisens tjeneste MinSpot.no får du strøm til innkjøpspris, som er den avtaletypen ekspertene anbefaler. Registrer deg her og skaff deg en av Norges beste strømdealer!