Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Schrøder, Tor Erik (SCANPIX)

Får du ikke tak i rørlegger?

Prøv supertjenesten som hjelper deg å finne håndverkere når du virkelig trenger dem.

Kulden som har rammet store deler av landet de siste ukene, har ført til at mange sliter med frosne rør og lekkasjer.

Lang ventetid
Ifølge Dagens Næringsliv er det svært vanskelig å få tak i rørleggere om dagen. Avisen har snakket med rørleggermester Einar Kjus, som forteller at bedriften hans har rekordpågang om dagen, og at det er ventetid på to dager for å få hjelp av en av hans ansatte.

Mange nordmenn får heller ikke start på bilen i sprengkulden, og det er lang ventetid på mange bilverksteder.

Dersom du er en av dem som står i kø for å få håndverker- eller verkstedhjelp, har vi et godt råd til deg: Prøv Nettavisens gratistjeneste MittOppdrag.no.

MinStrøm: Bytt strømleverandør nå og spar tusener

Arbeid på anbud
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der du legger arbeidet du ønsker utført, ut på anbud hos mange tilbydere samtidig. Dermed øker du sjansen til å få svar fra en håndverker eller et verksted som kan hjelpe deg raskt.

Klikk her for å gå til MittOppdrags seksjonsside Rørlegger.
Klikk her for å gå til MittOppdrags seksjonsside Verksted.

En annen fordel ved å bruke MittOppdrag.no fremfor vanlige kataloger, er at du kan danne deg et godt bilde av prisnivået på tjenesten du ønsker å få utført.

Allsidig tjeneste
MittOppdrag.no kan også brukes til å innhente anbud innen en rekke andre bransjer. Trenger du advokat eller revisor, eiendomsmegler eller arkitekt, flyttebyrå eller persontransport, hotell eller catering; MittOppdrag.no hjelper deg!

Og det beste av alt: Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Trenger bedriften din oppdrag? Registrer firmaet ditt på MittOppdrag.no.

---------------

Slik fungerer Mittoppdrag
Mittoppdrag.no er en anbudstjeneste som er helt gratis for brukerne. Du kan innhente tilbud innen en rekke bransjer – alt fra håndverkere, advokater og anleggsgartnere til rengjøring, catering og transport. Mittoppdrag.no kan brukes til det meste.

Du registrerer hvilket oppdrag du ønsker utført og hvor i landet du bor. Deretter går anbudet ut til tilbydere i ditt distrikt.

Du slipper altså å lete i telefonkatalogen eller på nettet, og kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra aktører som ønsker å utføre oppdraget ditt. Du står fritt til å velge det tilbudet som passer dine behov – enten tid, pris eller seriøsitet er viktigst for deg.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

Mittoppdrag.no har blitt en stor suksess etter lanseringen tidligere i år. Tjenesten har på rekordtid blitt en av de største anbudsaktørene i Norge, med over 1000 nye anbud hver uke.

Flere forbrukertjenester fra Nettavisen:
MinStrøm: Bytt strømleverandør og spar tusener
MinRente: Bytt bank og spar minst 5000 kroner i året
MinKreditt: Finn det billigste forbrukslånet