Trenger du vaskehjelp? Prøv MittOppdrag.no du også!

Er du lei av å bruke masse tid og krefter på rengjøring og husarbeid? Stadig flere velger å sette bort dette kjedelige arbeidet til profesjonelle for å få mer fritid og overskudd.

Men det er ikke alltid lett å få tak i en vaskehjelp eller et rengjøringsfirma som både er billig og bra.

Det finnes imidlertid en smart tjeneste som gjør at du slipper å ringe rundt i det uendelige for å finne et seriøst rengjøringsfirma som kan ta jobben din til en fornuftig pris: På Nettavisens MittOppdrag.no er du bare noen få tastetrykk unna å få gode tilbud fra rengjøringsbyråer i ditt distrikt.

Husvask på 1-2-3
Slik gjør du det:

1.Klikk her for å «Registrere Oppdrag».

2. Fyll inn nødvendige opplysninger og send inn.

3. Vurder tilbudene, og ta evt. kontakt med firmaene.

Tjenesten er helt gratis å bruke, og du forplikter deg ikke til å benytte noen av tilbudene du får. Bedrifter kan selvsagt også bruke tjenesten til å få dekket rengjøringsbehov eller andre oppdrag.

Husk at pris ikke alltid er det viktigste. Sjekk hjemmesider, referanser og brukeranmeldelser før du bestemmer deg for hvilket tilbud du skal slå til på. På MittOppdrag.no kan du lese evalueringer av mange av rengjøringsfirmaene du vil få tilbud fra.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Bileier.no: Bli varslet når det er EU-kontroll