Nettavisen.no

Tjenester
(Shutterstock.com/Magic Circle)

Får du kjærlighet i dag?

Les Henning Hai Lee Yangs valentinhoroskop.

I dag er det Valentine, og i denne anledning har Norges mest kjente astrolog - Henning Hai Lee Yang - utarbeide et kjærlighetshoroskop for alle de tolv tegnene i Zodiaken. Er du nysgjerrig på hva som skjuler seg i fremtiden for deg? Finn ditt stjernetegn, og se hva Henning spår ligger i kortene for deg denne våren, når det gjelder kjærligheten.

Les dagens horoskop fra Henning her!

Nytt ukeshoroskop hver mandag!

Vær
Endelig kommer det en mindre krevende periode, for den spente situasjonen på jobben begynner nå å avta. Nå kan du se fremover mot en fin vår med mye romantikk i luften. Det kan til og med skje noe spennende med deg på jobben.

Samarbeid er uansett nøkkelord denne tiden. Overordnede vil være villige til å gi deg en ny start og mulighet. Nye bekjentskaper ligger også på lur denne tiden, noe som kan gi deg mange positive impulser, så nå er det bare å ta imot. Du er veldig tankefull nå, og tiden er inne for dype refleksjoner og du må lære å være mer besinnet. Heldigvis er du i fin form og tåler å ta et skikkelig tak for å få ting på plass.

Dine kolleger kan trenge din assistanse, og det går fint med deg på jobben i det nye året. Foreldre bør bruke litt mer tid på sine barn enn ellers, og da er det viktig at du setter av ekstra tid til det. For deg vil denne periode representere en fin tid til å pleie kjærlighet og samhold med den du er glad i. Plutselig innser dere at dere har ganske mye til felles, og dette blir behørlig tatt vare på.

Nyhet! Stump røyken med hypnose

Tyr
Du skulle ha ønsket at dette var en rolig periode, men dette blir det helt motsatte. Nå får du invitasjoner på løpende bånd, både fra venner og slektninger. Du må gjerne lære deg å prioritere, kanskje er det også lurt å se om din lommebok tåler å være med på alle disse invitasjonene og festlighetene. Slike sammenkomster koster penger, og det ser ut til at du har råd til det meste, for du har god økonomi.

Hva som skjer med mennesker rundt deg vil ha en stor påvirkning på deg i tiden som kommer. Romantiske problemer kan klareres opp i første del av 2009, forutsatt at begge parter spiller med åpne kort. Det å teste motparten kan gjøre vondt verre - da er det bedre å vise din kjærlighet.

Du er absolutt inne i en god fase når det gjelder kjærlighet. Særlig vil du bli betatt av personer som er født i Jomfru og Steinbukk. Men har du allerede en Jomfru fra før av, så behøver du ikke å finne en Steinbukk. Selv om du er relativt stabil i et forhold, så kan du også ha litt interesse for andre i tillegg, og dette kan skape problemer for deg.

Prøv også: Bli slank med hypnoterapi

Tvilling
Dette blir en fin tid med mange gode nyheter, særlig er det snakk om en bonus eller en forfremmelse. På hjemmebanen går det så det suser for deg som er gift og har barn. Enslige mennesker i dette tegnet vil finne mulighet til den helt store kjærligheten i løpet av den første delen av 2009, men da må du være villig til å satse.

Det å utøve forsiktighet og måtehold vil nok være lønnsomt for alle født i dette tegnet. Du må bare slutte med å være impulsiv. Bruk takt og diplomati når du omgås dine nærmeste. De kan komme til å vise litt motstand og til og med en liten revolusjon. Du bør uansett gå stille i dørene, og du vinner på det denne tiden. En ferie til andre himmelstrøk kan være prikken over i'en for deg.

En kjærlighetsferie kan være midt i blinken i 2009 selv om sommerferien fortsatt er ganske langt unna, men en ferieplanlegging vil være helt på sin plass. For deg som har lyst til å bli forelder, så kan dette året være interessant til å foreta seg noe. Det å sette et kjærlighetsbarn til verden må jo by på en stor glede.


Kreps
Nå er det klokt av deg å sette ned farten litt. Egentlig er du inne i en behagelig og konstruktiv periode, og du slipper mange bekymringer. Livet vil ta ansvar på vegne av deg, så du får ta et skritt av gangen, og la planene dine ligge litt.

Du trenger en liten pause til å strukturere deg på slutten av perioden. Du kan ha lovt deg bort denne tiden, og forpliktelser til andre kan virke litt slitsomt for deg akkurat nå. Heldigvis varer ikke dette lenge. Det du sår, kan du høste nå, for du er alltid villig til å hjelpe andre når du får anledning. Det er ikke nødvendig for deg å holde en lav profil nå. Du må være like flink til å markere deg når det ventes av deg.

Kjærlighet står alltid i fokus hos deg, for du er alltid litt redd for å være alene. Er du fortsatt singel, så kan du regne med at året 2009 vil by på mange spennende opplevelser. Du må bare være litt mer villig til å delta i leken, for av og til virker du litt skvetten og sky selv om du virkelig har lyst. Stå på, du vil sikkert møte en hjertevenn denne tiden, og særlig vil du bli tiltrukket av personer som er født i Skorpion og Fisk.


Løve
Nå må du passe deg litt, for akkurat nå er du fryktelig nysgjerrig og du må bare ikke overdrive. Din nysgjerrighet kan skape ganske mange forviklinger for deg i denne tiden. I realiteten er jo du inne i en fin periode, men det er imidlertid altfor mange rundt deg som graver og spør. Men du er jo glad i å kommunisere, så kanskje du enytte sjansen til å lære deg noen nye ord og uttrykk underveis.

I denne tiden er du flink til å jobbe og får dermed også større ansvar enn du egentlig ønsker. Imidlertid er det bedre å satse på dine egne ting enn å spre deg for meget i hytt og vær. Selv om du er svært kreativ, kan du ikke klare å gjøre altfor mange ting på samme tid.

Når det gjelder kjærlighet er du inne i en spennende utvikling. Er du alene og har noen i kikkerten, så ser det ut til at du får napp. Du er jo en liten jeger og sjarmør, du vil spesielt falle for noen som er født i ditt samme element. For eksempel vil både Løve og Skytte være to meget gode valg.


Jomfru
Du er inne i en god periode og ting går på skinner. Husk bare på å hoppe av toget i ny og ne, for å nyte livet. Du får ellers ikke mange bekymringer i tiden fremover, med mindre du oppsøker vanskelighetene selv.

Du må bare passe på å ta hensyn til det som er rundt deg, og trå forsiktig med et skritt av gangen. Selv om andre trenger din hjelp betyr ikke det at du ikke kan sette av tid til deg selv også. I tillegg får man gjerne belønning for strevet, og ikke alt i livet handler om materielle goder. Som Øverland så riktig sa det så er den største gleden å glede en annen.

Still deg heller ikke i skyggen av andre, men ta æren for eget arbeid. Det kan like gjerne hende at det forventes at du skal stikke deg frem, som at det forventes at du skal være ydmyk..

Kjærlighet vil smile til deg denne tiden. Er du inne i et forhold, så bør du ta godt vare på det. Du kommer til å knytte deg til vedkommende i løpet av året, så tiden er inne til å fri. Og du får sikkert et ja!

Vekt
En vanskelig økonomisk periode er i sikte, selv om du kan komme deg helskinnet ut av det hele. Din holdning til penger og økonomi må bli mer nøktern hvis du skal klare å komme deg igjen denne tiden inntil ny forskudd kommer.

En i din familie trenger å snakke med deg, du kan faktisk gi ditt bidrag her, for du er flink til å trøste andre. Du er også flink til å jobbe og får dermed også større ansvar enn du egentlig ønsker. Husk da på at du ikke er så flink til å håndtere mange baller i luften på samme tid, og å innrømme det overfor deg selv, kan være lurt. Du er en svært kreativ person, men avvent noen prosjekter til tingene har roet seg litt. Selv om du får flere oppgaver på jobb, vil også disse etterhvert bli en vane, og være enkle og utføre.

Selv om økonomien kan virke litt stram, så er du på rett vei. Et kjærlighetsforhold kan til og med hjelpe deg ut av disse vanskelighetene. En Tvilling eller en Vannmann vil komme deg til unnsetning, og hvis du er fortsatt singel, så kan dette lett føre til et spennende forhold. Uansett kan du regne med å få en romantisk periode foran deg i det nye året.


Skorpion
Du er inne i en fase hvor du utøver en sterk innflytelse på mennesker rundt deg. Det interessante er at du klarer å hjelpe deg selv også, slik at din karrieremessige situasjon stadig blir bedre. Denne tiden kan by på mange muligheter, og du er villig til å gripe fatt i dem.

Private anliggender er tilbake i forgrunnen denne tiden. Du må gjerne bruke litt mer tid på deg selv, og det fortjener du. Du har god forståelse for mennesker rundt deg, og du er flink til å takle dem på en høflig og vennlig måte. Du er inne i en positiv periode av ditt liv, alt går i din vei.

Kjærlighet vil komme til å stå i fokus i resten av året for deg. Siden du er meget følsom og opptatt av kjærlighet, så har du egentlig i disse dager klart å kapre noen som du er blitt glad i. Vedkommende har mye respekt fot og kjærlighet til deg, men du bør unngå å være for kontrollerende og usikker i ditt forhold, da det kan føre til at du ikke oppfattes som troverdig.


Skytte
Nå er det slutt på en del unødige bekymringer. Tiden er inne for å tenke langsiktig og dette kan ha sterk innflytelse på deg og din families fremtid. Dine slektninger trenger en håndsrekning fra deg, men det er du selv som bestemmer hvem som fortjener hjelpen din.

Romantikken er like rundt hjørnet i denne tiden. En komplisert tvist eller et familieproblem må bli løst denne tiden hvis du skal dra fordelen av det. Vær litt varsom i forhandlinger med det motsatte kjønn, for du er fort ute å kjører hvis du ikke er forsiktig. Hvis du fortsatt er alene, må du passe på at andre ikke misbruker din ensomhet.

Du kan bli lurt opp i stry når det gjelder følelser og kjærlighet. Du er sjarmerende og ressurssterk, men du har lett for å dra på jakt etter nye og interessante bytte. Det er bedre med en fugl i hånden enn ti på taket. Er du allerede inne i et forhold, ta godt vare på vedkommende, og du vil se at kjærligheten vil blomstre opp også for deg i 2009.

Steinbukk
Nå er tiden inne til å revidere hva du egentlig er verd. Det ser ut til at du kan sikte temmelig høyt når det gjelder din karriere. Du må ha større selvtillit, og dette får du til.

Gifte mennesker i dette tegnet kan finne en ny periode av dypere forståelse med sine partnere. Single mennesker i dette tegnet bør tenke på å engasjere seg i noen, tiden lover godt til en romantisk periode.

Dette blir en tid hvor du må ta mange viktige avgjørelser. Du må ha større tiltro til andre enn deg selv, hvis du skal lykkes med dine oppgaver denne tiden. Kolleger, som også har problemer, setter pris på din hjelpsomhet. Gi dem imidlertid råd du er sikker på, hvis ikke kan du stelle i stand en del forviklinger litt senere.

For deg som er ute etter en partner, så kan året 2009 by på mange store utfordringer. Her kan du møte noen som du faller pladask for, og det kommer til å bli meget spennende. En Tyr eller en Jomfru vil komme inn i ditt liv med stor fart, og nå vil du virkelig oppleve hva kjærlighet egentlig betyr.

Vannmann
Du er inne i en god og lønnsom periode denne tiden. Det å gi og ta spiller en viktig rolle denne måneden, både i private anliggender og i forbindelse med din jobb. Selv om du får en fin periode, så bruk den med måte.

Denne tiden kan bli lønnsom, fordi du får godt betalt for det du gjør for andre. Er du på utkikk etter nye arbeidsoppgaver, kan du egentlig vente til vinterferien er over, og da venter noe spennende på deg.

Du må gjerne bruke litt mer tid på dine nærmeste denne tiden. Hva med en aldri så liten ferie nå mens du har sjansen? En kjærlighetsferie nå som det nærmer seg vår, kan være det perfekte tidspunktet for deg og din kjære til å tilbringe tid sammen på. Uansett kommer du til å få det fint med din kjæreste i 2009!


Fisk
Det å reise representerer ingen større komplikasjoner for deg i 2009. Den som reiser mye nå vil få en uventet belønning i fremtiden.

Tiden bør nytes sammen med venner som gir deg spenning og stimulans. Du kan gjerne bruke litt penger på fornøyelser også, det er på tide at du skjemmer deg bort selv litt! Du kan ikke bare la en spennende romantisk opplevelse gå deg hus forbi.

Denne tiden lover meget godt i alt som har med romantikk og erotikk å gjøre. Gifte par bør tilbringe denne tiden sammen. Mye av 2009 kan brukes på et eldre familiemedlem som trenger omsorg, og du har godt av å videreutvikle denne kontakten.

Allikevel skal du heller ikke glemme deg selv i det hele, og den du er glad i, nemlig din egen kjæreste. Du får det faktisk meget bra denne våren, med god mulighet til å dyrke kjærlighet sammen med vedkommende. Du vil særlig tiltrekkes av personer som er født i Krepsens og Skorpionens tegn.

Bestill personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang her!

Lyst til å få tips og råd om fremtiden? Ring en fremtidsanalytiker i dag!