Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Farger du håret?

Nå kan du abonnere - fraktfritt!

Nyfarget hår ser vakkert og glansfullt ut, i tillegg til forandring fryder. For noen av oss er det også helt nødvendig å dekke over de grå hårene som avslører alderen.

Tilgjengelig hårfarge
Mange velger å farge håret hjemme, selv eller ved hjelp av en venn/kjæreste. Det kan skyldes kanskje at favorittfrisøren ikke har tilgjengelig time, eller at du ønsker å spare litt penger akkurat nå.

Uansett så tar det tid å få valgt rett farge og handlet inn, men tenk så fint det hadde vært om hårfargen alltid lå tilgjengelig på hyllen å ventet på deg.

Akkurat det er faktisk mulig nå.

Hårprodukter, apotekvarer og helsekost
Med den nye, norske tjenesten MinPakke kan du nemlig bestille og abonnere på forbruksvarer, som hårfarge, sjampo/balsam, hudpleieprodukter, kosmetikk, apotekvarer, helsekost, kontaktlinser, ob/bind, kondomer og mye annet.

Praktisk, ikke sant?

Bestiller du for over 350,- betaler avsender porto, og du mottar alt du trenger - helt gratis.

(Hårfarge selges mange nyanser i det økologiske merket Naturigin, som er en permanent hårfarge helt uten parabener, ammoniakk og silikon.)

Fritid fremfor shopping
Så slipper du å gå innom både frisøren, apoteket, parfymeriet og helsekosten på vei hjem fra jobb.

I stedet kan du bruke tiden du har spart på å lese en spennende bok, lage en ekstra god middag, se et tidlig TV-program eller ta en kveldstur på ski i marka.

Din pakke
Varene du velger å legge i «Minpakke» bli sendt rett til din postkasse, så ofte du måtte ønske.

Ønsker du å avbestille abonnementet på et produkt, så gjør du det enkelt med et tastetrykk.

Klikk her for å lage din postpakke i dag!

Gratis tilsendt!
Du kan velge å bestille varene kun én gang eller abonnere på dine favorittprodukter. Bestiller du for mer enn 350,- får du i tillegg hele forsendelsen fraktfritt tilsendt.

Finner du ikke dine favorittprodukter i sortimentet, så kan man sende en mail til post@minpakke.no, så legges varene inn etterhvert.

Klikk her for å lage din postpakke i dag!

Minpakke.no er utviklet av Vestover, som også står bak tjenestene mittOppdrag.no og mininntekt.no som Nettavisen samarbeider med.